+1 yılDebby Macomber'ın bütün kitaplarını onerebilirim ama en çok; Sevginin Son Dileği, Küçük Mucizeler Dükkanı ve Bahçemde Yeseren Umutları öneririm. Ayrıca; Kim Gruenenfelder 'in Küçük Düşler Büyük Umutlar kitabı; Kimberly Fisk'in Son Adım Aşk kitabı ve Sarah Jio'nun Mart Menekseleri kitabı ayrıca Böğürtlen Kışı kitabını çok çok çok öneririm. Türk yazarları da okurum; Canan Tan, Ahmet Batman, Hakan Günda ve birçok Türk yazar. Fakat yinede bazı Türk eserler dışında Debby Macomber'ın kitaplarını hicbirine değişmem. İyi okumalar, umarım yardımcı olmusumdur :)
22 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim ne demek efendim, yardımcı olduysam ne mutlu bana, iyi okumalar bayım :)
En İyi Cevaplar
+1 yılAlamut,( Vladimir Bartol), kürk mantolu madonna ( sabahattin ali ), empati (adam fawer) simyacı (paulo coelho), Veronika Ölmek İstiyor (paulo coelho), Nietzsche Ağladığında (ırvın d. yalom), divan (ırvın d. yalom) simdilik bu kadar aklıma gelenler... iyi okumalar..
12 Yorumla- +1 yıl
rica ederm..
+1 yılOlasılıksız
Empati
Hayvan çiftligi
1984
cesur yeni dünya
bin muhteşem güneş
zar adam
da vinci şifresi
kitap hırsızı
ihanet noktası
dijtal kale
game of thrones
açlık oyunları
masumiyet müzesi
gözlerini sımsıkı kapat
aklından bir sayı tut
İstanbul hatırası
patasana
Daha devam ederim ama bunların arasından mutlaka begenirsin hepsi güzel kitaplar.22 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :)
Puslu kıtalar atlası
Sisle gelen yolcu
Olasılıksız
Simyacı
Otostopçunun galaksi rehberi
Çavdar tarlasında çocuklar
Millennium serisi
Dan Brown'ın bütün kitapları
Semerkant
Yüzüklerin Efendisi serisi
Yeter sanırım bu kadarı.12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Baba ve piç yanılmıyorsam elif şafaktı yazarı. Canan tan'ın yeni kitabı pembe ve yusuf oda güzel. Bir bayan icin DEBBIE MACOMBER'in kitaplrı vazgecilmezdir ama erkekler icin ne kadar geçerli bu bilemiyorum denemek lazım. Mehmed uzun'un aşk gibi aydınlık ölüm gibi karanlık , başta sıkıcı ama oldukca iyi ileliryor sonrası.
17 Yorumla- +1 yıl
Debbie Macomberin kitaplarinaa bayiliyorum!!! Beni en çok sevginin son dileği etkilemişti, ve birde küçük mucizeler dükkanı..
+1 yılCanan Tan -Piraye -Eroinle Dans
Özgür Bacaksız -Deli Çocuğun Güncesi
Sherlock Holmes seriside harika
Markus Zusak -Hiç Kimse Sıradan Değildir
Hakan Günday -Piç
Hepsi çok güzel kitaplar şiddetle öneririm.33 Yorumla- +1 yıl
O zaman En Son Yürekler Ölür ve Yüreğim Seni Çok Sevdi de güzel onlarida seversin eminim Canan Tan ın her kitabı güzel gerçi :)) Senin bana onerdigin kitaplar var mi :) he bu arada özgür Bacaksız mutlaka oku derim herkesin kendinden bir seyler bulabilecegi bir deneme kitabi gercekten :)
Bir psikiyatrinin günlüğü şu an okuduğum gayet güzel bir kitap
24 saat, siyah kuğu filmide var kitabıda.. daha çoook kitap varda şimdilik aklımdakiler okumanızı tavsiye ederim :))13 YorumlaErdal Demirkıran - Bütün Kadınlar Aptal Sen Hariç
Erdal Demirkıran - Sadece Başbakan Okusun
Erdal Demirkıran - Azrailin Secde Ettiği Adam
Serdar Özkan - Kayıp Gül
Bunlar var12 YorumlaGece Yolu ( Kristin Hannah)
Kitap okumayı pek sevmezdim, özeti ilgimi çekti ve bir bakayım dedim. 6 günde bitirdim, sen düşün. Özetine bir bak ilgini çekerse al^^11 YorumlaJohn Green_Aynı Yıldız'ın altında filmi de var ama kitap tercihim çok duygusal
42 Yorumla
+1 yılUçurtma avcısı
Bin muhteşem güneş
Sefiller
Ölüler bekler
Monte Kristo kontu
Tanrı'nın unutulan çocukları
Hamlet gibi kitapları al hepsi klasik bilinen kitaplar ama en önemli eserler ve çok güzeller25 Yorumla- +1 yıl
Olsun çok güzel kitaplar kesinlikle okumalı
- +1 yıl
Hangi ülkeye gideceksiniz?
Kültür & Sanat konusunda 327 cevap paylaştı. Jean Christophe Grange Siyah Kan mutmutmutmutlaka oku :)
29 Yorumla
+1 yıl"Vedaya zaman yok - Linwood barclay"
muthiisss bir kitap inan ki yolculukta elinden dusurmessin:)36 Yorumla- +1 yıl
arkadaş haklı çok güzel ve sürükleyici bir kitap :)
- +1 yıl
aynenn, bul hemen:) bayilicaksin
- +1 yıl
rica. ederim iyi geceler
+1 yılHush hush serisi !!! Filmi çıkacak o kadar sürükleyici.. 4 kitap ve ben 3 günde bitirdim. Artık gerisini sen düşün. O sende ben kaçtım :D
19 Yorumla- +1 yıl
Bak tabi :D İyidir yani, çok iyidir hep iyidir :D Tamam neyse
- +1 yıl
Ailecek sakiniz :D eic İSTİYORUM, İSTİYORUM İSTİYORUM :D
- +1 yıl
Canım yaa :D Cevapların olur amaaa
- +1 yıl
Bütün hevesimi aldın kaçtın şu an
Piruze-Şamda Bir Türk Gelini.
Okumanı tavsiye ederim biraz uzun 453 sayfa.
Yazarı; Sinan Akyüz.
Fakat çok etkileyici bir kitap kesinlikle tavsiye ederim ben 3 günde bitirmiştim :)23 Yorumla
+1 yılthe walking dead kitabı var filmden bağımsız mutlaka oku veya agatha serisi stephen veya tess gerritsen tüm serisi
11 Yorumla
+1 yılErdemle Kirbaclanan Kadin/Oglak Y.-Marquis De Sade
-Cifte Alev-O Paz
-Genc Bir Don Juan'in Maceralari-Gaillaume Apollinaire
__ cok deger verdigim bir arkadasin tavsiyeleri.12 Yorumla- +1 yıl
Önemli degil.
+1 yılBilmiyorum aptalca bulur musun ask romani okurmusun ama eger okuyosan senden once ben der susarim sonunda aglayacagina garanti aglamazsan yazarsin :D
14 Yorumla- +1 yıl
niye oyle diyosun ya bakmissin iki damla gozyasi akiyo en azindan :D -'' Birbirlerine aşktan başka verecek hiçbir şeyleri yoktu ''- okuu bu bir emirdir :D
- +1 yıl
Soylersin ya soylersin :D ikinci bir emre kadar butun erkekler o kitabi okuyup aglicak :D
ken grimwood sil baştan
jo nesbo intikam arındırır
adam fawer olasılıksız bunu büyük ihtimal okumuşsundur ama empatiyi de tavsiye ederim.11 Yorumla
+1 yılAvcı, Cellat.
Bu iki romanı oku. Cihan Erdem'in romanları. Emin ol pişman olmazsın.
Bunlardan sonra okumak istersen Öfke diye bir romanı daha var. Oda çok güzel.
Kapak fotoğraflarına takılma. İçerikleri çok değişik romanların.11 YorumlaKristin Hannah kitapları çok güzel oluyor dene istersen :)
23 Yorumla
+1 yılTess gerritsen - siliniş ilk defa bir kitabi soluksuz okumusumdur. bide halit hüseyni den bin muhteşem güneş harikaaa.
13 Yorumla- +1 yıl
Cidden erkek olduğun için silinis daha hoşuna gider dedim tibbi gerilim ve bol aksiyon var :)
Kültür & Sanat konusunda 516 cevap paylaştı. kayıp gül serdar özkan , bukre kahraman tazeoğlu , simyacı paultho coeltho. yüreğinin götürdüğü yere git susanna tamaro , dönüşüm franz kafka
16 YorumlaSantranc cinayetleri olasiliksiz bunlar sürükleyici bırakmak istemzsin daha çok var da bunlar ilk sırada
12 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl:) buyrun.
https://i.hizliresim.com/1nO8BD.jpg11 Yorumla Gabriel Garcia Marquez'in herhangi bir kitabı. Hepsi sahane. Bır tane onermem gerekırse kesınlıkle Kolera Gunlerinde Ask
11 Yorumlaşah sultan :) harika bir kitaptır ve konusu çok iyidir
13 Yorumla- +1 yıl
vayyyy aynı kitap aynı düşünceler. tebrik ediyorum sizi. beni benden alan bir ktaptır
+1 yılkerouac - yolda, albert camus - yabancı, varolmanın dayanılmaz hafifiliği - milan kundera
11 Yorumla
+1 yılKesinlikle "misirli sinuhe" veya "suc ve ceza" Ben gecen yaz misirli sinuhe kitabini almistim bir basladim hic birakasim gelmedi :))
16 Yorumla- +1 yıl
Paraya ihtiyaci olan bir gencin yasli bir kadini ve onun kiz kardesini öldurmesi. Geride hic bir iz kalmadigini bildigi halde vicdani onu rahat birakmaz.. Öyle iste okumalisin bence :)
- +1 yıl
Firavunlar döneminde misirda dogan çagının en ünlü hekimi sinuhenin yaşamını anlattığı bir kitap. Hikaye gerçek yasanmıstır. Kitap çok ilgi cekici , sinuhe o zamanlarda beyin ameliyatı gerçekleştiriyor simdi hala yapılamazken. O zamanki insanların tanrılara inanıs şekilleri olsun, hayatları olsun o zamana dair herşeyi anlatan bir kitap. Kesinlikle öneriyorum 😊
- +1 yıl
Rica ederim umarim begenirsin :)
+1 yılE. L. James romanlarından ;
Grinin Elli Tonu
Karanlığın Elli Tonu
Özgürlüğün Elli Tonu
son zamanlarda okuduğum en sürükleyici kitaplar , tavsiye ederim..15 Yorumla- +1 yıl
grinin elli tonu ilginç kitaplar tercih ediyorsun
- +1 yıl
sen bakma millete , al oku beğeniceksin zaten :D
Kitap işi bnden sorulur ^_^. Kan gölü... İkiz Bedenler... Siliniş... Mefisto kulübü... Masumiyetin için savaş... Aşk ölümden Uyanıştır... son kitap bugun bitti :D şu an ki ise Bıçak Sırtı ...:):)
14 YorumlaDan Brown'un Kitapların al. Da vinci şifresi, melekler ve Şeytanlar, ihanet Noktası, kayıp sembol, cehennem. Hepsini okumanı tavsiye ederim. Hem sürükleyici hemde bilgi verici
12 Yorumla
+1 yılBir psikiyatristin gizli defteri bir solukta gidiyor. Ayrıca Elif şafakın aşk kitabına başlayacağım şimdi onun için de çok iyi diyorlardı
11 Yorumla
+1 yılAyni yildizin altindaa. kardesimin hikayesi. senden önce ben. sen benim diğer yarimsin. hic hakan gunday az. piruze. hic kimse siradan degildir.
23 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :)
Ne tür kitaplardan hoşlanırsın bilmiyorum ama basit bir örnek istersen olasılıksız'ı okuyabilirsin, her kesimi sarar
14 Yorumla- +1 yıl
okuma kardeş övdükleri kadar yok o kitap
Kardeşim sana Sabahattin Ali - Kuyucaklı Yusuf'u öneriyorum bitirdiğinde gelip bana tekrar kitap ismi soracaksın :)
21 YorumlaSaraj jio böğürtlen kışı, Mart menekşeleri, son kamelya, yağmur sonrası.. Hepsi bir solukta bitebilecek kitaplar. Tavsiye ederim
14 Yorumla- +1 yıl
o kitapları beğendiysen şaşırıyorum sadece
- Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılgöçebe (fantastik) ama beğenirmisin bilmem. boleyn kızları (tarihi) da vr.. yazarlarını genelde unuturum..
115 Yorumla- +1 yıl
bak ama ilklerde anlamak güç olacak asagıda gizli kullanıcı wattpad demiş.. telefonuna indir oku bende ordan okuyorum :) acayip kaptırıyor cünkü. ordan okursn koku diye bir kitap var iyi.. diğerleri ergnce geldi. yasına uygun bişeyler öneririm ama sanrm bu kitp iyi.
- +1 yıl
watpaddemn mi okudun dur kopyalayayım linkini.
https://www.wattpad.com/story/15831024-ҝoҝu
bende ama burdakiler sardıgından cok iyi oluyor.. kaldıgın yer kayıp olmuyor.. - +1 yıl
ciddn baska kitap olmasın bu basılmadı diye biliyorum cünkü..
- +1 yıl
hayır değil.. işte bence de okuma sen boşver :D
- +1 yıl
okuma. linkine kadar kopyaladım okudum diyorsun. insan zahmet edip bakar bence okumussundur basılmayan seyi dogrudur
- +1 yıl
tamam ister oku ister okuma ben önerdim keyfine kalmıs bişey bu ne söz veriyosun yaff
- +1 yıl
yabancı yazarları okuyorsan okumayabilirsin uymz zaten yasına falan boşver okumamalısın
+1 yılçok güzel bi. kitapp
https://i.hizliresim.com/1nl6XY.jpg13 Yorumla- +1 yıl
reca ederim :DD
nietzche ağladığında... tavsıye ederım eger kısa ama klasık bır roman ıstıyosanız ise dostoyevskı beyaz geceler bu kıtapla sert bır kahve eşlıgınde sogukta okuyabılırsınız...
12 Yorumla
+1 yılcanan tan piraye iskender pala od elif şafak bit palas yani eskiden okuduklarmdan alamut...
14 Yorumla- +1 yıl
tasaavufi od beğenr misin bilmiyorum
- +1 yıl
evett okutuyo tavsiye ederim y. emrenin hayatıı
Sürüngenler - 2 gayet sürükleyici bir kitap diyorlar :D
11 YorumlaSarah jio - böğürtlen kışı
Zülfü Livaneli - kardeşimin hikayesi
elif Şafak - iskender
sinan Akyüz- incir kuşları
ayşe Kulin- gizli anların yolcusu
Bunlar çok iyi kitaplar daha çok var yazmadıgim.16 Yorumla- +1 yıl
böğürtlen kışını okumadım ama bayağı güzel diyorlar sen ne düşünüyorsun?
- +1 yıl
Sinan AkyüzÜn incir kuşlarını tek geçerim Boşnak katliamını anlatıyor çarpıcı bir hikayeyle
İskender de çok iyi ama
Beyaz budduha diye bir kitap yazarını hatırlamıyorum o da çok sürükleyici
eğer tarihi seviyorsan
iskender pala~ sah sultan ve Ayşe Kulinin nefes nefese yi tavsiye ediyorum
O kadar çok kitap okudum ki aralarında ayrım ayrım yapmak zor geliyor - +1 yıl
Konusu ne biraz aciklar misin?
+1 yılDan brown 'un kitaplarını oku pisman olmazsin kayip sembol mesela
12 YorumlaDostoyevski- beyaz geceler var, ve ya wattpad diye bi' uygulama var orası da çok güzel :)
23 YorumlaAnlaşma - Jodi Picoult kesinlikle okunması gereken bir kitap tavsiye ederim :)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUçurma Avcısı benim çok hoşuma gitti :)
Yazımıda okursan mutlu olurum :)
youngwriterinsideme.blogspot.com.tr/.../hayal.html00 Yorumla
+1 yılPuccanin kitaplari var dizustu edebiyattan 4 seri elli tonu da alabilirsin pucca gulmek icin elli ton ask icin :)
11 Yorumla
+1 yılEğer polisiye istiyosan tess gerritsen cerrah var çok iyidir. Khaled hosseini kitaplarıda muhteşemdir insanı çok etkiliyo ve kitap bitince etkisinde kalıyosun 📚
13 Yorumla- +1 yıl
Türk yazarlardanda ahmet ümit var oda polisiye yazıyo ve çok iyi :)
Bernard Miller Buz çok güzeldi çok zevk almıştım Olasılıksızı da muhakkak okumuşsunuzdur eğer okumadıysanız şiddetle tavsiye ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiyah kan hostu beni suruklemisti tabi senin zevklerini bilemiyorum ama
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDenemelisin pisman olmazsin
+1 yılAyse kulin in kitaplari guzeldir benim en cok hosuma giden veda adli bir kitabiydi
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
polisiye seversen jean christophe grange siyah kan , kızıl nehirler çok iyi
11 YorumlaAklından bir sayı tut "658" gibi birşeydı sanırım süper bir kitap al ve oku
21 Yorumla
+1 yılDaha-Hakan Günday
Hakan Günday'ın diğer kitaplarına da bakabilirsin. Hepsi muhteşem.11 YorumlaCin iskencesi okudgn zaman etkisi kalio spr bisi kesn oku olmazsa arastr
16 YorumlaRobert Ludlum'un Yemin Kitabıyla Gizli Devlet Kitaplarını bulabilirsen almamı öneririm
12 YorumlaBin Muhteşem Güneş, Beyoğlunun En Güzel Abisi, Piraye, Serenad, Dönüş, Açlık Oyunları Serisi şu an aklıma gelen bunlar
23 YorumlaDan Brown serisi hepsi mukemmel dostum okurken ucacaksin
11 YorumlaTami hoag dan paranoya süper kitap polisiye tarzını seviyosan şiddetle öneririm
12 Yorumla
+1 yılİlgimi çeken yazarlar var mi ona bakmaya geldim. kolay gelsin...
11 YorumlaKesinliklee ve şiddetle Becca Fıtzpatrick'in Hush hush serisini öneriyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Fısıltı <3
+1 yılPasakli tanrica dicem ama biraz kiz kitabi pembe kapakli falan :)
12 Yorumla- +1 yıl
Guzel kitapti ama :))
+1 yılSarah Jio'nun bütün kitaplarııı ama özellikle Böğürtlen Kışı ve Son Kamelya çok iyi çok sürükleyici :)))))
11 Yorumla- Devamını Gör (107)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat