Oysa apaçık bir şey var ki ikisi çelişir. Yani ya Hristiyanlık doğrudur, ya İslam yanlıştır. Çünkü İslam'ın doğru dediği Hristiyanlık kesinlikle İslam'ı onaylamaz.

Oysa apaçık bir şey var ki ikisi çelişir. Yani ya Hristiyanlık doğrudur, ya İslam yanlıştır. Çünkü İslam'ın doğru dediği Hristiyanlık kesinlikle İslam'ı onaylamaz.

4 Büyük din birbirinin devamıdır fakat, İslam'dan önceki 3 din insanlar tarafından değiştirilmiş, oynanmıştır ve bu sebeple bir hükmü kalmamıştır.
4 din mi? 3 din değiştirildi mi? dostum, Yahudilik, Hristiyanlık ve İslam'dan başka hangi dine inanıyorsunuz?
kitapta yanlış oluyor aslında. müslümanlar arasında 4 kitap diye yanılgı var. oysa üç kitaptır İslam'a göre. yani eski ahit, yeni ahit ve kuran.
tabii bizim için sonuncusu yok:)
Cevap
4Cevap
Hayır düşünmem
Şöyle ki hristiyanlığı insanlar değiştirdi o yüzden çelişiyor.
değiştirildiğine dair kanıtlarınızı merakla bekliyorum. beni de aydınlatın lütfen.
Kardeş İslam dininin de etkisi azalıyor bence çoğu kişi sözde müslüman
Bütün dinler birbirinin devamıdır. Bütün dinlerin temel inanışı islamdır.
en son gelen din nasıl olurda temeli olur?
Allahın geçerli kıldığı tek din islamdır. yahudilik hristiyanlık vs insanların uydurmasıdır. bu dinlerde islamdır. sadece peygamberleri değişmiştir. şöyle düşün. ilkokuldan matematik dersine bir giriyorsun, doktora tamamlanıncaya kadar görüyorsun. ama öğretmenler hep farklı.
bu gün ne içtim ben la.(yahudilik ve hristiyanlık insanların uydurması yazmışım ). temelde bütün dinlerin kökü aynıdır.
evet biraz fazla içtiğiniz belli oluyor
İbrahimî dinlerin eskiden yeniye doğru sıralaması bu şekildedir: Yahudilik-Hristiyanlık-İslam-Bahailik
En son din Müslümanlık islam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?