İlham aldığında onun yaptığı ya da yazdığı şeye mani olmazsın. Benzer fikirler olabilir ama tıpatıp aynısı olmaz. Mesela soru en sevdiğin çiçek ne? ise sana ilham gelir neden insanlar papatyayı sever dersin. Çalmaksa bambaşka bir mevzu. İlham aldım ya diye bahane üretirler ama soruyu ya da konuyu çalarlar. Aynısını kopyalarlar yani ¿
İlham almak şöyle bir bilim insanının yahut doğanın işleyişinden bir noktada zihninde ampul yanar dersin ki şu yolu deneyeyim bu bir nevi ilhamdır, ama çalmak o bilim insanın üzerinde durduğu konuyu bilgi birikimini vs çalmaktır
Rüya Bilimcisi, rüya profesörü ve rüya buluşturmacısı.. Kendisi rüya buluşmalarını yapar. Önceleri evlerde toplanıp 3-4 kişi ile bu işi yaparlardı aslında hala daha öyle.. Behiç Yolluoğlu da geçen sene ona katıldı. Behiç hayatı boyunca yakışıklı, popüler, kadınlar tarafından beğenilen erkek olmak istediği için rüya buluşmalarına mutlaka katılır. Gerçek hayatta yaşayamadığı hayatı rüyalarda yaşadığı rüyalarda yaşamayı çok sever.. Mathilde Gohler ile evlidir ve bir çocuğu vardır ve Mathilda hamiledir ikinciye. Rüyalarda çok güzel birhayatı vardır huzur dolu bir yerde yaşar ve Mathilde ve çocuklarıyla çok mutludur.
Valla onun ne olduğunu bilmiyorum ama konuyu kastamonu helvasına ve kaymağa nasıl getirdik Tesla mezarında ters döndü rüya bilimciler dayanamayıp uyku moduna geçtiler dbekhdıdndısnsısh
neyse şimdi 2008 eylülünde facebok türçke olduğu zaman behiç face açtı kendine... bazı fotolar attı amacı popüler olmaktı.. herkes behiç ne yakışıklı çocuk diyecekti.. ama bırak popüler olmayı varlığıını bile kızlar fark etmedi.. o okulda hayalet gibi gezen herhangi biriydi.. kızlar her zaman cix çocuklarla ilgilendi.. tom gibi berkan gibi... behiçinde içinde hep kaldı bu hayatı boyunca hiç sevgilisi olmadı, hiçbir zaman yakışıklı olamadı.. bu yüzden rüyalarda yaşamaya başladı.. mathilde ile evlendi rüyada çocukları oldu... işte konu bu
Ya hiç bilmediğim bi yer bölle villa gibi ama içi boştu birkaç grup yabancı insan Robert Kristen ben dans ettik ferah bir yerdi ama hayırlara vesile olsun dbskbxjs
Behiç kim ne bilmiyorum tanımıyorum ama kankacım senin anlattığın kadarıyla bu dünyadan fazlasıyla sıkılmış biri o yüzden gözlerini kapayarak rüyalarda yaşamayı seçmiş. Lucid dream diyetek geçiştirilse de adam rüyada çocuğunu bile yaptıysa o sadece lucid rüyadan ibaret değildir bu dünyadan fazlasıyla sıkılmış intihar etmek yerine lucid dream e yönelmiş ehe :') abartmayayım tamam o kadar da değil ama sıkılmış bu dünyadan işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlham aldığında onun yaptığı ya da yazdığı şeye mani olmazsın. Benzer fikirler olabilir ama tıpatıp aynısı olmaz. Mesela soru en sevdiğin çiçek ne? ise sana ilham gelir neden insanlar papatyayı sever dersin. Çalmaksa bambaşka bir mevzu. İlham aldım ya diye bahane üretirler ama soruyu ya da konuyu çalarlar. Aynısını kopyalarlar yani ¿
İlham dolaylı hırsızlık çalmak ise doğrudan
2. Fotodaki Edison mu
hayır Ediz Sonmez
İlham almak şöyle bir bilim insanının yahut doğanın işleyişinden bir noktada zihninde ampul yanar dersin ki şu yolu deneyeyim bu bir nevi ilhamdır, ama çalmak o bilim insanın üzerinde durduğu konuyu bilgi birikimini vs çalmaktır
Özetle Tesla buldu, keşfetti. Edison çaldı diyebiliriz
Fikrimi çalmaları mühim değil, asıl mühim olan kendi fikirlerinin olmaması. Nikola Tesla bey
O kim ya tanımıyorum
Rüya Bilimcisi, rüya profesörü ve rüya buluşturmacısı.. Kendisi rüya buluşmalarını yapar. Önceleri evlerde toplanıp 3-4 kişi ile bu işi yaparlardı aslında hala daha öyle.. Behiç Yolluoğlu da geçen sene ona katıldı. Behiç hayatı boyunca yakışıklı, popüler, kadınlar tarafından beğenilen erkek olmak istediği için rüya buluşmalarına mutlaka katılır. Gerçek hayatta yaşayamadığı hayatı rüyalarda yaşadığı rüyalarda yaşamayı çok sever.. Mathilde Gohler ile evlidir ve bir çocuğu vardır ve Mathilda hamiledir ikinciye. Rüyalarda çok güzel birhayatı vardır huzur dolu bir yerde yaşar ve Mathilde ve çocuklarıyla çok mutludur.
İnception?
ondan ilham aldılar.. neyse sence bu olay çok mantıklı dimi özellikle behiç in olayı
Bi dk camı açıcam bu ne havasızlık ya
Beynime oksijen gitsin olayı tam anlamadım niye rüyada yaşıyor ki bunlar
gerçek hayatta yaşamıyorlar yanii. özellikle behiç..
Behiç neden gerçek hayatta yaşamıyor yani sebebi neydi ki hayatından mı memnun değil doğa üstü bir dünya mı istiyor? Olay ne tam olarak
ahaha kahkaha attım sayende bakkalcı da şoka girdi :D
Bakkalda mısın şu an dhsıdhıd
Abicim bana oradan bi kısa vistonlayt
Sigaradan nefret ederim bzısnsjsjs ama bir Kastamonu helvası varsa alır mısın hiç fena olmaz
yok ya ama balkondan atlayıp bakkala giderim senin için.. başka ne istiyon hacı bakkalda kaymaklı külah var ister misin
Valla onun ne olduğunu bilmiyorum ama konuyu kastamonu helvasına ve kaymağa nasıl getirdik Tesla mezarında ters döndü rüya bilimciler dayanamayıp uyku moduna geçtiler dbekhdıdndısnsısh
dur ben kendime mantı koyuyorum bekle
Yaaaa afiyet olsun annem kayserili benim :)
aa ne güzel...
Şey kaç yaşındasın
neyse şimdi 2008 eylülünde facebok türçke olduğu zaman behiç face açtı kendine... bazı fotolar attı amacı popüler olmaktı.. herkes behiç ne yakışıklı çocuk diyecekti.. ama bırak popüler olmayı varlığıını bile kızlar fark etmedi.. o okulda hayalet gibi gezen herhangi biriydi.. kızlar her zaman cix çocuklarla ilgilendi.. tom gibi berkan gibi... behiçinde içinde hep kaldı bu hayatı boyunca hiç sevgilisi olmadı, hiçbir zaman yakışıklı olamadı.. bu yüzden rüyalarda yaşamaya başladı.. mathilde ile evlendi rüyada çocukları oldu... işte konu bu
Aaaa anladım rüya mıymış hepsi
Behiç şizofreniye doğru gidiyii
lucid rüya yapıyor işte şizofren değil.. ahahaha
Evet de düşünsene rüyaya o kadar inanıyor ki Behiç bir gün karısıyla çocuğunu reelde de görmeye başlıyor al sana nut topu gibi bir şizofreni
ahaha lucid rüya öyle olur mu olmaz bence.. ayrıca mathilde gohleri görmesi imkansız gibi danimarkalı
Yaşın kaçtı
Şizofreni hastalık zaten ve imkansız değil :')
Nereye kaçtın be yaşın devlet sırrı mı
yaşım 29.. ama rüya ve şizofreni farklı şeyler.. behiç lucid rüya yapmasa bile zaten bilinçaltına yerleştiği için gene görürdü
Anladım.. Sen öyle diyorsan öyledir
sen denedin mi lucid rüya..
Denemedim ama belki farketmeden olmuştur birkaç kere rüyada olduğumu farketmiştim
ne yaptın rüyanda uçtun mu mesela gökhan özen ile
Edward'a Türkçe öğrettim halay çektik Kristen falan da vardı
1 hafta önceki rüyam bu arada ciddiyim dbsıbsjsbs
oha lan asdsadsdfsddad
peki mekan neresi idi?
Ya hiç bilmediğim bi yer bölle villa gibi ama içi boştu birkaç grup yabancı insan Robert Kristen ben dans ettik ferah bir yerdi ama hayırlara vesile olsun dbskbxjs
Aydınlığa çıkacağım güle eğlene herhalde 😂
inş... beyaz atlı prensin habercisi olmasın
Ohaaa olabiliiiiiir
behiç hakkında ne düşünüyorsun uzun zuun yazsana knk
Behiç kim ne bilmiyorum tanımıyorum ama kankacım senin anlattığın kadarıyla bu dünyadan fazlasıyla sıkılmış biri o yüzden gözlerini kapayarak rüyalarda yaşamayı seçmiş. Lucid dream diyetek geçiştirilse de adam rüyada çocuğunu bile yaptıysa o sadece lucid rüyadan ibaret değildir bu dünyadan fazlasıyla sıkılmış intihar etmek yerine lucid dream e yönelmiş ehe :') abartmayayım tamam o kadar da değil ama sıkılmış bu dünyadan işte
öyle bence... rüya buluşması yapalım mı bizde
Aman yok kalsın sağ ol
neden ya sen ben behiç edward kristen safiye soyman takılırdık
Napacağız hepberaber dhsıxbskdj alacakaranlık 6 falan mı çekilecek kadroya bak zbskbzkssn
evet
Behiç'e benden selam soyle hesabi kapatiyorum :(
dur ya nereye
ne oldu?
Ya buralar yalaaan bilmiyorum seviyeli insana denk gelmek zor, biraz kafamda bozuk zaten napicam kalip
ben varım işte kal burada arkadaş olalım sen iyi birine benziyorsun
Istek atmadin daha dbeudbussu ayrica yas farki var biraz
Arkadas olmaya engel degil ama
Bilemedim
istersen atayım rahatsız olmazsan ben kızlarlar kanki olmayı seviyorum insanın kafası dağılıyor
Tamam at o zaman hesabi silmezsem konusuruz belki
Gule gule siliyorum ben hesabi
bekle atıyorum istek gitme knk
yemek koyuyordum knk kendime bu sefer mantı değil ama patates yemeği tavuklu
Ayni yemek bizim evde var desem dhsudhushd
Atiyorsan at ama sen de cok zor degil yaniii
attım knk kızma ya :)
oha ikidir nasıl tesadüfler bunlar ya :D