Son okuduğun, şu an okuduğun ve sıradaki okuyacağın kitap hangisi?
Detay bulamadı :)
Son okuduğun, şu an okuduğun ve sıradaki okuyacağın kitap hangisi?
Detay bulamadı :)
Guy Finley'in "Özgürleşebilmek" adlı kitabını bitirdim. şu an bu kitabı okuyorum. Ama bu kitap bitince hangi kitabımı okurum bilmiyorum. Okunacak 19 kitabım var. Gözüm hangisine takılırsa ona başlarım..
şu an okuduğun kitap nasıl?
Öyle tahmin etmiştim :)
Cevap
2Cevap
Ahmet Günbay Yıldız - Sevmekten Korkuyorum
Louann Brizendine - Erkek Beyni
Harper Lee - Bülbülü Öldürmek
Güzel seçimler
İnsanların Oynadığı Oyunlar'ı okudum, Zamanın Kısa Tarihi'ni okuyorum sıradaki kitaba henüz karar vermedim.
Zamanın kısa tarihi zor bir kitap :) Onu okuyor isen sıradaki kitabını ben önerebilirim?
Kesinlikle anlaması zor bir kitap bazı cümleleri tekrar tekrar okumak ve hatta anlamak için araştırma yapmak gerekiyor zaman zaman :) Çok sonlara atmamaya ve okuyunca fikrini paylaşmaya söz verdin sayıyorum bunu önermeden önce? :)
Uzun bir zaman sonra ancak geri dönüş yaparım diyorsun yani :)
Öyle bir ihtimal yok yeni bir kitap :)
Tabi az daha bekle yakında film olacak ikisini birden öneririm. Yok daha neler ya :D :D
Normal mi :) Kitap yazmanın ve yayınlatmanın ne kadar zor olduğunu bilmiyor olamazsın dimi :)
nevrotik bir gezegenden notlar
İhtimal var de yetenek yok 😃 Yani parayı basıp merdiven altı yayın evlerinde bastırmak ile kitap yazılmış olmuyor bence ego tatmini oluyor :) Rica ederim umarım okuyup olumlu dönüş yaparsın :)
Denemediğimi nereden biliyorsun :D Tamamdır buralarda çok yeniyim umarım sen okuyana kadar kalıcı olur fikrini alırım :)
Yetenek olmayınca ilham da bir yere kadar :) Yani konuyu bağlamak devamını getirmek bitirmek çok zor. Tamamdır görüşürüz :)
Petey okuyorum ondan önce Ekran çocuklarını okumuştum bundan sonra da yeni cağın çocuklarını okuyacağım
Üçünü de duymadım dahi desem :)
Hepsi çocuklarla ilgili olduğu için olabilir 😂 anne olunca ben djnd
"Anna olunca anlarsın" diye bitirdin sandım bi an cümleyi :D
Kisisel gelisim kitaplari ve biyografiler okuyorum genelde.
Kişisel gelişim kitaplarının %98i aynı geliyor bana :D
Hayatını okumaya değer bulduğum kişi sayısı az :)
Mantıklı fakat sıkıcı, ben deneme yanılma insanıyım :)
Sil baştan okudum şu an kitap okumuyorum okuyacak olsam dan brown olurdu herhalde
Son okuduğum- Franz Kafka- Babaya Mektup
Şu an- İyi Eşler (Küçük Kadınlar'ın devam kitabı)
Sonra ne okuyacağıma karar vermedim henüz şdksşal
Watty'den kaliteli bulduklarımı okuyorum fena sarıyo fkfjjf
Veronika ölmek istiyor diye bir kitabı bitirdim. Zor kişiliklerle yaşamak diye bir kitabım vardı onu bitirmeyi düşünüyorum
Aa nasıldı peki ne düşünüyorsun? Benim en çok sevdiğim kitaplardan biri o :)
Güzeldi, biraz ara vererek okumak zorunda kaldım ufak bir kopuş yaşadım o yüzden çok detaylı yorum yapamayacağım. Ama genel olarak beğendim. Karakterlerin iç dünyasını okuyunca bi etkilendim açıkçası 😅
Kopma yaşadı isen kesinlikle daha sonra baştan tekrar okumalısın :)
Tamamdır ama genel olarak hakimim kitaba. Zamanım olursa dediğini yapacağım teşekkür ederim
Rica ederim, bitirdiğinde yeni kitaba başlamadan önce yazarsan seveceğini düşündüğüm başka bir kitap tavsiye etmek isterim sana.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?