Kültür & Sanat Güzel sanatlar istiyorum, kazanır mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bence aynısı oldu Güncellemeler+1 yıl Soldaki orijinal resim, sağdaki benim cizdiğim. Güzel sanatlar istiyorum, kazanır mıyım? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl hangisi cizim ayırt edemedim basta sonra alttaki guncellemeyi okuyunca anladım tebrik ederim orijinalinden farksız hatta daha iyisini kendi yorumlarını katarak ortaya cıkartmıssın bayıldım 0 0 Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl İşte feraset, işte fazilet... 👏 Tebrikler 🎊 senin gibi sanatçıların harcanmasını asla istemeyiz. Gerçeğinden daha gerçekçi olmuş. 1 0 Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Güzel sanatlara sempatik kişileri alıyorlar çok kasma ama hangisi orjinal hangisi cizim anlamak ta zor onuda belirteyim. 0 0 Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kardeşim bir yetenek var ama bence yönelimini değiştirmelisin. Daha sana hitap eden şeyler cizmelisin. 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 815 cevap paylaştı. Gerçekci olursak olmadı 😆 ama özgüvenin tavan. Başarırsın. Çizmeye devam et. Kalemi kır, birleştirip yine çiz. Ama çiz. Eminim başaracaksın 0 0 Yorumla
plzweed Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Güzel sanatlar seni kazanabilir mi o daha önemli knk 1 0 Yorumla
Gizem_Tanrıçası Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl En azından surat çizmeyi başarabilmişsin. Bunu yapamayanda var sjdndndnx. Devamkee 0 0 Yorumla
1Eylül01 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 89% +1 yıl hayır kazanamazsın alakası bile yok diğer resim ile😃 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Ben bi fark göremedim birincilikle girersin hadi hayırlı olsun 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Bence bizi yemeye çalışıyorsun 😬 iki fotoğraf ta aynı 0 0 Yorumla
shepast_away Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl orijinalinden daha güzel olmuş :) sen fakülteyi kur biz kaydolalım sayın dekanım 0 0 Yorumla
Ssebastian Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Onların seni kazanması lazım bu yetenekle kazanirmiyim ne demek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Birincilik ile mezun olman söz konusu. Bu kadar yetenek ile oraya kayıt olman haksız rekabet olacak insanlara bunu yapma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Pablonun gözleri yaşlı , Bob ROSS hayranlıkla ayakta alkışlıyor, van gogh bir ömür boşa yaşadığını düşünmeye başladı. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 589 cevap paylaştı. Resimlerdeki 5 farkı bulunuz. Ben bulamadım. 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Ben bir fark göremedim, harika yetenek 😁 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kadın çizimi görse ağlar ulan jdkamsjx vazgeç 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sen kazanamazsan kimse kazanamaz 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 770 cevap paylaştı. 😂 gülmemeliyim hayır 0 2 Yorumla CatsDream +1 yıl Niye güldüğünü yaşamadan ölmez insan diyemi korktun? Yorumla HeartofFire +1 yıl Korkak biri değilim maalesef. Yaşayacak bir şey varsa da yaşıyoruz kaçışı yok. Yorumla
Yalnızlıksenfonisix Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Pablo Picasso ile bir akrabalık var mı 🤣 0 0 Yorumla
asityla3545 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl tabi tabi, geliyor güzel sanatlar bak 0 0 Yorumla
Gecekusu98 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Büyülendim şu an bu nasıl bi yetenek 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,5b cevap paylaştı. Birinci olurusn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
hangisi cizim ayırt edemedim basta sonra alttaki guncellemeyi okuyunca anladım tebrik ederim orijinalinden farksız hatta daha iyisini kendi yorumlarını katarak ortaya cıkartmıssın bayıldım
İşte feraset, işte fazilet... 👏 Tebrikler 🎊 senin gibi sanatçıların harcanmasını asla istemeyiz. Gerçeğinden daha gerçekçi olmuş.
Güzel sanatlara sempatik kişileri alıyorlar çok kasma ama hangisi orjinal hangisi cizim anlamak ta zor onuda belirteyim.
Kardeşim bir yetenek var ama bence yönelimini değiştirmelisin. Daha sana hitap eden şeyler cizmelisin.
Gerçekci olursak olmadı 😆 ama özgüvenin tavan. Başarırsın. Çizmeye devam et. Kalemi kır, birleştirip yine çiz. Ama çiz. Eminim başaracaksın
Güzel sanatlar seni kazanabilir mi o daha önemli knk
En azından surat çizmeyi başarabilmişsin. Bunu yapamayanda var sjdndndnx. Devamkee
hayır kazanamazsın alakası bile yok diğer resim ile😃
Ben bi fark göremedim birincilikle girersin hadi hayırlı olsun
Bence bizi yemeye çalışıyorsun 😬 iki fotoğraf ta aynı
orijinalinden daha güzel olmuş :) sen fakülteyi kur biz kaydolalım sayın dekanım
Onların seni kazanması lazım bu yetenekle kazanirmiyim ne demek
Birincilik ile mezun olman söz konusu. Bu kadar yetenek ile oraya kayıt olman haksız rekabet olacak insanlara bunu yapma
Pablonun gözleri yaşlı , Bob ROSS hayranlıkla ayakta alkışlıyor, van gogh bir ömür boşa yaşadığını düşünmeye başladı.
Resimlerdeki 5 farkı bulunuz. Ben bulamadım.
Bu nasıl bir yetenek? Hayran kalmamak elde değil.😵
Ben bir fark göremedim, harika yetenek 😁
Kırılma ama pek aynısı olmamış kendini geliştirmen lazım
Hangisi senin çizimin tam olarak fark edemedim de
Daha çok çalışmalısın
Kadın çizimi görse ağlar ulan jdkamsjx vazgeç
Sen kazanamazsan kimse kazanamaz
Çok güldüm 😂 elinize sağlık.
Ben bir fark göremedim ndjdndkem
😂 gülmemeliyim hayır
Niye güldüğünü yaşamadan ölmez insan diyemi korktun?
Korkak biri değilim maalesef. Yaşayacak bir şey varsa da yaşıyoruz kaçışı yok.
Pablo Picasso ile bir akrabalık var mı 🤣
Realistik çizimleri sevmiyorum...
Kesin kazanırsın, ben ikna oldum
Şu an kazandın kardeşim.
Sahiden güzel mi sanatlar
Direkt mezun etsinler 😄
Benden güzel çizmişsin Umut var 😂
tabi tabi, geliyor güzel sanatlar bak
Büyülendim şu an bu nasıl bi yetenek
Oha orjinalinden daja orjinal olmuş bro
Bence ihtimal var.
Kesin