Kültür & Sanat Din felsefesi ile ilgili kitaplar önerir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sorum yukarıda. Güncellemeler+1 yıl Güncel Din felsefesi ile ilgili kitaplar önerir misiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Lithoniel Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ali şeriati ve sadık duran kitaplarını öneririm. Ayrıca daha akademik istiyorsan Hegel'in Din felsefesi dersleri , Akıl ve İnanç isimli kitap ve Brian Davies - Din Felsefesine Giriş adlı kitabı öneririm 2 1 Yorumla Lithoniel +1 yıl * Sadık turan değil otomatik yazılmış Turan Dursun olacak Yorumla
all_we_need_is_love_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Din felsefesi derken teolojiyi kastetmiyorsun değil mi? Çoğu kişi yanlış olarak kullanıyor çünkü bunu 0 5 Yorumla all_we_need_is_love_ +1 yıl oll.libertyfund.org/.../zurbuchen-of-the-nature-and-qualification-of-religion-in-reference-to-civil-society Yorumla all_we_need_is_love_ +1 yıl oll.libertyfund.org/.../robertson-the-natural-history-of-religion Yorumla all_we_need_is_love_ +1 yıl oll.libertyfund.org/.../on-religion-considered-in-its-source-its-forms-and-its-developments Yorumla Soran +1 yıl Teolojiyi kastetmemiştim aynen. Bir çok kişi öyle anladı ama :) Yorumla all_we_need_is_love_ +1 yıl Tamam ben de ona uygun olarak üç güzel kitabın linkini paylaştım:) ing. yoksa Google translate ile okuyabilirsin :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ali şeriati ve sadık duran kitaplarını öneririm. Ayrıca daha akademik istiyorsan Hegel'in Din felsefesi dersleri , Akıl ve İnanç isimli kitap ve Brian Davies - Din Felsefesine Giriş adlı kitabı öneririm
* Sadık turan değil otomatik yazılmış Turan Dursun olacak
Din felsefesi derken teolojiyi kastetmiyorsun değil mi? Çoğu kişi yanlış olarak kullanıyor çünkü bunu
oll.libertyfund.org/.../zurbuchen-of-the-nature-and-qualification-of-religion-in-reference-to-civil-society
oll.libertyfund.org/.../robertson-the-natural-history-of-religion
oll.libertyfund.org/.../on-religion-considered-in-its-source-its-forms-and-its-developments
Teolojiyi kastetmemiştim aynen. Bir çok kişi öyle anladı ama :)
Tamam ben de ona uygun olarak üç güzel kitabın linkini paylaştım:) ing. yoksa Google translate ile okuyabilirsin :)