Kültür & Sanat Kitap okuma gözlüğü numaralı mı oluyor? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor İnternetten kitap alicam bı kaç tane yanında gozlug hediyeymis. Gözlük numaralı mı kullanan var mı Kitap okuma gözlüğü numaralı mı oluyor? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Numaralı olup kullanan da var 0 0 Yorumla
Doğununleydisi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Bende aldım kitap okuma gözlüğü numarasız benim bildiğim bana gelen LED'li ve içi boş BKM den aliyosan bil çerçeve yok 1 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Apla nasıl kampanya o öyle Ayrıca bana da kitap al 😜 0 0 Yorumla
BelialW Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Olay sadece ışıkMini fener görevi görüyorNo numero 0 0 Yorumla
çakırınkurşunu Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Numaralı olup kullanan da var, numarasız olup dinlendirici gözlüğü olan da var. 👀 1 0 Yorumla
lokomotif-portakal Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Hayır bazı firmalar camsız gönderiyor. İki kere trendyoldan sipariş ettim. Farklı farklı satıcılardan ikisi de camsız. Tabi iade ettim 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 328 cevap paylaştı. Camsız gelebilir o gözlük, sadece ışığından faydalanmak için kullanırsın 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Numaralı satamazlar onlar senin göz bozuk mu? 1 1 Yorumla seyda028 +1 yıl Daha önce hc kullanmadm kitap okuma gozlug merk ettm sadece Yorumla
erkansardagi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl dinlendirici olanlar var 0.25 0.50 iyi oluyor 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 767 cevap paylaştı. Evet numaralı oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Numaralı olup kullanan da var
Bende aldım kitap okuma gözlüğü numarasız benim bildiğim bana gelen LED'li ve içi boş BKM den aliyosan bil çerçeve yok
Apla nasıl kampanya o öyle
Ayrıca bana da kitap al 😜
Olay sadece ışık
Mini fener görevi görüyor
No numero
Numaralı olup kullanan da var, numarasız olup dinlendirici gözlüğü olan da var. 👀
Hayır bazı firmalar camsız gönderiyor. İki kere trendyoldan sipariş ettim. Farklı farklı satıcılardan ikisi de camsız. Tabi iade ettim
Numarasız oluyor.
Camsız gelebilir o gözlük, sadece ışığından faydalanmak için kullanırsın
Numaralı satamazlar onlar senin göz bozuk mu?
Daha önce hc kullanmadm kitap okuma gozlug merk ettm sadece
Numarasız oluyor
Yok dinlendirici oluyor
ışıgı aç daha iyi bence
dinlendirici olanlar var 0.25 0.50 iyi oluyor
Evet numaralı oluyor
Bu gözlükle bence camsız olmalı.
hayır olayı ışıklı olması
tabiki de numaralı değil. :)
Numaralı oluyor.
Gibi gibi
Hediye gelen şey numaralı gelir mi hiç