Sinan Meydan'ın kitapları alınır mı?

Arkadaşlar ben bu adamın bi kitabını almak istiyorum fakat karar veremedim çünkü herkes yalan söylüyor diyip duruyorlar bende karar veremedim sizce alınır mı?
Merhaba.
Sinan Meydan’ın eserlerinden okuduklarım şunlar;
Atatürk’ün Türk Milleti’nin gerçek kökenleri hakkında yaptığı araştırmalar olduğunu biliyoruz. Bu konuda görselde de fotoğrafı olan Gene D. Matlock’un “Hepiniz Türksünüz” adlı eseri ile birlikte Sinan Meydan’ın yukarıda ilk 4 sırada listelediğim kitaplarını okumuştum. Şu sıralar tekrar okuyorum bu 5 kitabı. Sorunuzu görünce an sorunuzu görünce yanımdaki kitapları sizin için fotoğrafladım. 😀 Elimde 3 kitabı daha var fakat onları daha okumadığım için yorumlamıyorum
Yukarıda listelediğim kitaplardan son ikisi benim için çok sıkıcıydı. Kitaplar içerisinde aynı bilgiler 2-3 kez anlatılmıştı ve benim için yeni bir bilgi içermiyordu diyebilirim. Ama bunlar Sinan Meydan’ın ilk kitaplarıydı. Daha sonra kendini geliştirerek daha akıcı kitaplar yazdığına inanıyorum çünkü kendisi bana göre değerli bir insan.
En önemli özelliği kitaplarında mutlaka gerçek vesikalara yer verir. Yalandan bir tarih oluşturma gayesinde değil. Bu nedenle bence Sinan Meydan’ın tüm kitapları okunur. Özellikle “Hafıza” isimli kitabını tavsiye eden arkadaşlarım var. Bu kitabı aldım ama henüz okumadım.
Bahsettiğiniz “Atatürk, Modernizm ve Din” kitabı internetten incelediğim kadarıyla; bence Sinan Meydan’ın olgunluk dönemi eserlerinden. 1016 sayfalık bir kitap. İlgi duyduğunuz bir konuysa mutlaka okuyun. Fikirlerini belgelerle destekleyen bir tarih yazarı olduğu için kesinlikle faydalı olacaktır.
İyi okumalar dilerim.
Cevap
5Cevap
Hiç böyle bir yazar duymedım o yüzden alıp almama konusunda bir şey diyemem
Diamond Tema Atatürk kitapları alınır diyordu, eğer yanılmiyorsam
Her kitap güzeldir kanka yeter ki oku
Kitap okuyan biri değilim
Al ve oku
Alınır
Bilmem ki
En İyi Cevap