Gün bitti, bir koltuğa oturdun. Kafanı dağıtmak, rahatlamak, ruhunu beslemek adına neler yaparsın? Neler okur, neler izlersin?

Gün bitti, bir koltuğa oturdun. Kafanı dağıtmak, rahatlamak, ruhunu beslemek adına neler yaparsın? Neler okur, neler izlersin?

Genel olarak şarkı dinliyorum eğer çok yorulduysam film izliyorum. çünkü film izlemek genelde zihnimi boşaltı rahatlamam için güzel bir aktivite oluyor benim için. bunların dışında genelde eğer yorgun değilsem ya kitap okuyorum ya da spor yapıyorum. özellikle spor yapmak stresi atmak da oldukça etkili oluyor hem de sorunlar ile daha iyi yüzleşmeme neden oluyor. bunların dışında genel olarak enerji toplamak için biraz kahve içiyorum ya da sosyal medyada takılıyorum.
Şu güzelliği 1 saat kadar dolaştırıyorum, yorgunluk falan kalmıyor.
Nasıl da güzel, maşallah.
Teşekkürler 😇🙏
Bu benim zeytin gözlü oğluşum ❤️
Sanırım günün sonunda güzel bir yemek yemek ve sevdiğin diziden bir kesit izlemek olabilirdi. Malum Türk dizilerinde bir bölüm 30-40 dakika olmadığı için, asla bir bölüm izleyemezsin bir oturuşta, veya baya uzun oturman gerekir. Eskiden Yargı izliyordum. Artık vaktim olmuyor. Gün, bebiş nezaman uyursa ozaman bitiyor, bende yanına kıvrılıyorum. Açlıktan karnımın ağrıyacağını bilmesem, yemeğe de ihtiyaç duymayacağım. Öyle bir süreç işte.
O günden güne değişiyor bazen kitap okuyorum, bazen bisiklet kullanıyorum, bazen yürüyorum, mutfakta yeni şeyler deniyorum, burada birşeyler karalıyorum, hiperaktif ve pratik bir insan olduğum için her işimi hızlı halledebiliyorum. Bunun dışında bu geceki gibi biraz alkol alıp kafa dağıtmak efsane iyi geliyor, üzerine bir de küvet keyfi of daha ne olsun.. Keyifli akşamlar..
Teşekkür ederim, keyifli geceler.. :D
Rica ederim 🦋
İyi geceler.
Cevap
13Cevap
Annemle kendime kahve yaparım, oturur Müge Anlıda neler olmuş, akrabalardan kimler birbirinin ponçik kalbini kırmış, en yeni haberleri bir konuşuruz. Sonra kardomla dizi/film keyfisi yaparız. Odama çekilebilirsem, kulaklığı takıp uzanırım öyle
Ruh diye bir şey yok.
https://evrimagaci.org/ruh-kavraminin-bilimsel-terminoloji-ve-sinirbilim-cercevesindeki-analizi-94
kafa dağıtmak için siteye giriyorum ruhumu beslemek adına müzik dinliyorum
gerçi bu sıralar derste çalışıyorum:) bakalım bir şekilde kırık düzen gidiyoruz
Hemen bir şey yapmayı sevmiyorum ilk önce bir kahve yapıp herhangi bir düşünceye dalmak ve bu düşüncelerimi pozitif yönde uygulamak daha keyifli oluyor benim için.
bunun gibi sakin bir müzik iyi gider.
Mesaiden sonra hep yaptığım önce kahve yaparım sonra ışığı kapatırım tvden şömine efekti acar kafamı boşaltırım önce.
Müzik dinlerim telefonla oynarim veya sevdiğim dizi varsa tekrarını izlerim kulaklıkla müzik dinleyip oyun oynamak favorim
Kahvemi alıp ayaklarımı uzatıp sıcak bir kahve içerim. Bir yanda youtu. be bir yandan KSde
İzlediğim bir şey yok.. Yemekten sonra çayımı demler, şarkı listesinden şarkı açarım.. Çay sigara eşliğinde, bazen de battaniyenin altında geçer gecem..
Müzik eşliğinde yatağıma uzanirim düşünürüm. Abur cuburlarimda yanımda atıştırırdım.
Kedimle vakit geçiririm, ruhum yenilenmiş gibi olur.
Gün bittiyse ben de bitmişim demektir. Ben ''bitti'' demeden gün bitmez
Müzik dinlerim 80 ler 90 lar ağırlıklı pop ara sıra arabesk özellikle beni anlatan müzikler
Ya müzik dinlerim ya da dizi izlerim. Bu ikisi tüm yorgunluğumu alıyor.
Önce bi mantı yerim sarımsaksız, sonra üstüne kahve içerken müzik açıp oyuna girerim.
Bitki çayı, çikolatalar, gong, belgesel, baddaniye, telefonumda yanımda olacak tabi😅
Günaşırı meditasyon yaparım, gece saatleri uygun benim için
Hemen kendime tavşan kanı bir çay demlerim sigaramida alır KS ye takılırım 😂😂
Öncelikle bir koltuğa uzanıp müzik dinleyerek bedenimi ve ruhumu dinlendiririm. Sonrasında eğer çok yorgun değilsem kitap okurum. Eğer yorgunsam bir şeyler izlerim. Ardından yoga ya da meditasyon yaparak günü sonlandırırım.
Bu akşam haftanın yorgunluğunu atmak için Galatasaray'ı izledim ve kendime geldim.
Müzik dinlerim, yazı yazarım, kitap okurum, film veya dizi izlerim çay ya da kahve eşliğinde.
😊👍
Sıcak çayımı içerken kitap okuyacağım
Uykuya dalma meditasyonu
Koltukta uyurum bu kadar.
Uyurum
Müzik dinlemek
Clash Royal oynuyorum birebir 🙂🙂
Sigara yakarım
Uyurummm
Öyle bir anım yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?