Çapraz okuma denen şeyi kimler yapabiliyor? Ben ilk defa deneyeceğim ama becerebileceğimden emin değilim :D

Çapraz okuma denen şeyi kimler yapabiliyor? Ben ilk defa deneyeceğim ama becerebileceğimden emin değilim :D

Kendi çapımda bir çok konuya ilgim var. Tam anlamı ile çarpmaz kitap okumasam da makaleler, haberler, yazılar bir şekilde çapraz okumaya girebilir.
Aslında okul zamanında gördüğümüz dersler de çapraz eğitime giriyor. Herkes başabilir sanırım.
Hayır, okuyamam. Kitap okurken sadece tek bir kitaba odaklı ve bağlı olmayı tercih ediyorum. Çünkü üst üste farklı Kitap okuyunca kitapların konuları karışabilir bende...
Cevap
7Cevap
Bir Edebiyatçı olarak bu şekilde kitap okumayı pek de sağlıklı bulmuyorum, kafa karışıklığı olduğunu düşünüyorum.
Muhtemelen tez döneminde olanlar için faydalıdır ama ben tez dönemimde bile zorlanıyordum birden fazla eseri incelemekte. Hiç kafamı karıştırmayayım en iyisi :))
Sen kendin için en iyisini bilirsin canım 🌸
Elimde 5 kitap var ve gün içinde hepsinden biraz okuyorum
neleri okuyorsun? :)
Pek tercih ettiğim şey değil ama son dönemde öyle oldu fakat birini okusam aklım diğerinde kalıyor😅
Orta okuldan beri hiçbir zaman tek bir kitap okumadım.
Roman degil ama bir kitap yaninda siir okurum genelde.
Ben genelde aynı anda 2 ya da 3 kitap okuyorum, daha verimli oluyor
Tek kitap okuyamıyorum zaten birden fazla okuyorum ama bu da bir meziyet değil.
Meziyet biraz bana göre, benim kafam birden fazla şeyi almıyor aynı anda.
Birden fazla farklı diziyi izleyebilmek gibi aslında sadece
Birden fazla diziyi de izleyemiyorum ki, tek dizinin 1 bölümünü bile 2 günde izliyorum :D
Demek ki pür dikkat odaklanmayı seviyorsun 😄
Ya hepsi çorba olursa?
öyle olacak gibi
Hocam çarşı pazar karışmasın.
Deneyeceğim ama ondan korkuyorum :D
Hayır aklım karışırdı
Bir ara yaptım güzel gelmedi
Okurum, okuduğum oldu
Ben yaparım, sıkılmamı engelliyor.
Yok be ya kafam karışır.
hayır
Çok uzun zamandır kitap okumuyorum hiç okumuyorum