Keyifli pazarlar...
Yeni kayıtlarımla geldim. Bu kez ritm uzun bakalım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Keyifli pazarlar...
Yeni kayıtlarımla geldim. Bu kez ritm uzun bakalım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

İlk şarkını hiç duymamıştım o yüzden karşıma çıkarsa aklıma sen geleceksin ☺️ Diğerini de dinlerken çok keyif aldım. Ağzına yüreğine sağlık 💐💐
Az bana gönder, yanlış olmasın Turgay Başyayla' dan dinlemiştim ☺️
Çok teşekkür ederimmm 🌼🌼
Öğrenmiş oldum , ben teşekkür ederim 💓💓
Sesini ilk kez duyuyor olabilirim sanırım😄
Çok hoş olmuş, ilkini bilmediğim için yorum da yapmıyorum.. Sesin güzel ama ben böyle bir şarkı olduğunu bile bilmiyorum.. İkincisini tanıyorum biliyorum duyuyorum da.. Çok da güzel yorumlamışsın, sesine sağlık..
Konu dışı ama şu hani elinle yaptığın tık tıklar var ya, ay ben en çok onları begendim.. Tam ritim tutma😄 Çok hoş🙃
Çok teşekkür ederimmm 😄 bu 3 veya 4. paylaşımım olmalı. İlk şarkının adı "Az bana gönder" Turgay Başyayla, Yaşar söylüyor.
Ritim konusuna gelirsek bazı şarkılar türküler ritim gerektirdiği için onunla uyum sağlamaya çalıştım. 😅 Dinlediğimde bazı yerlerinde kaçırmış olabilirim
Bence çok da hoştu, akşama seni stalklayacam da dinleyecem onları 😂
Hahaha 😂 ne kadar açık sözlüsün direkt stalklayacağım dedin ya
Yaşasın dürüstlük 😄😂
Abicim sesin ikisinde de çok güzel çok hoş ama merak ettiğim için sorcam yanlış anlama neden senin gibi oturaklı efendi adam gibi adam böyle boş bir platform da zaman harcar?
Çok teşekkür ederim ☺️ estağfurullah yanlış anlamam burada vakit geçirmeyi, soru sorup, görüş yazmayi seviyorum
Sesiniz duru ve güzel, eğitimle daha kaliteli bir tını yakalayabilirsiniz
Teşekkür ederim, ilk fırsatta bir enstrüman öğrenmeyi düşünüyorum zaten. Belki sonrasında şan dersi olabilir
Umarım sesinize uygun bir enstrüman bulursunuz. Kolaylıklar dilerim
Teşekkür ederim sağolun
Eig için teşekkürler
Rica ederim ne demek
Cevap
2Cevap
Senin türkiyeyi sallaman lazım musti ağzına sağlık
Yok be o kadar değil 😅 takılıyorum kendi çapımda işte
sesin güzel değerlendir bak
Sesine sağlık abi yine güzel olmuş :)
Teşekkür ederim 🌟
Abi günaydın, sitede de ki bazı yazılar sende de tuhaf çıkıyor mu? güncelleme mi var yoksa bende mi hata var
Günaydın, tarayıcı kasarak sayfayı yeniliyor uygulanada da bazı üyelerin Pp si görünmüyor o kadar
Anladım abi teşekkür ederim :)
Rica ederim, bir güncelleme olsa siteye giremezdik
Süper ötesi olmuş👏👏👏👏😀
skan maskvama gelsin🙏🙏
O yok bende yok 😂 olsa niye söylemeyeyim
Didoyu Türkçe haliyle deneyebilirim hatta şu an açtım Volkan Konak'tan diliyorum 🙂
bence güzel ama geliştirilmeli. ritimleri kaçırıyorsun
Teşekkür ederimmm, biliyorum var öyle kaçırdıklarim
ama sesin kaliteli. ne yalan söyleyeyim bu kadar iyi olacağını düşünmeden açıp dinledim bayağı beğendim
Teşekkür ederim ben de farkındayım az çok hatalarımın olduğunu üzerinden bir eğitimin geçmesi lazım tabii ki
Hayde gidelummm. 😄 Çok güzel olmuş yine Musti, yüreğine sağlık. 🌸
Çok teşekkür ederimmm 😄🌷
İlk türküyü ilk defa duydum ve çok hoşuma gitti. İkincide de çok güzel okumuşsun🌸
Teşekkür ederimmm 🌺
O seste ne zaman görürüz
O kadarlik değil ya 😅 şöyle enstrüman öğrenip şan dersi alsam daha iyi olacaktır
Harikaaaaa! enerjiiii süper...
Teşekkür ederimmm 😌🌸
Rica ederim :)
Güzeel ne bu
Can sıkıntısına söylediğim bir türkü bir şarkı işte teşekkür ederimmm 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?