Selamlar,
Filmi bir kez daha keyifle izlerken çizim yapıyordum. Bere detaylarıyla uğraşacağım diye kiloyu bile tutturamadım. Uzun zamandır çizmeyince hamlamışım.
Sizce benziyor mu?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamlar,
Filmi bir kez daha keyifle izlerken çizim yapıyordum. Bere detaylarıyla uğraşacağım diye kiloyu bile tutturamadım. Uzun zamandır çizmeyince hamlamışım.
Sizce benziyor mu?

Hayır, benzemiyor: Ben bile Mathilda'ya daha çok benziyorumdur🤣
Yalnız, çizim BeFunky'de suluboya efektiyle düzenlenmiş Mesut Komiser fotoğrafı gibi görünüyor. (Gökhan Özoğuz > Ali Usta > Mesut Komiser > Vin Diesel > Léon)
lütfen find the attached check-list:
Befunky değil el emeği :/
Öyle duruyor ama :) Bu iyi bi şiy, bence :)
Gelmiş yeni bir sanat eseri...💫Jean Reno'nun karizmasını bu g*cık, çakma Will Smith taşıyamamış ama çizim gerçekten çok başarılı. Karakalem çizimleriniz de bu kadar iyi mi merakımı cezbetti, Mösyö Noki?
Teşekkürler Lelu. Bir aksilik olmazsa yarın seriye devam ^^
5-6 yıl önce gayet iyiydi, uzun zamandır çizmedim.
Tamamen dijitale dönünce küsüşmüş olabiliriz =/
Maalesef, üniversiteye kadar kendi heves ve çabamla geliştirebildim. Aslında fırsatım oldu ama hep daha önemli şeyler ötelememe neden oldu. Üniversitede ise aldığım eğitimin hiçbir yararı olmadı =/
Müzik konusunda takdir ettim, ben flüt bile çalamıyorum. İyi bir dinleyiciyim sadece ^^
Profesyonel olarak işlenmemiş bir yetenek fakat tebrik ederim çaban sonuç vermiş... Hayatın olağan akışında sanat, öncelikli önem arz etmiyor gibi empoze ediliyor bu beni deyim yerindeyse deli eden bir anlayış.
Sayısız açılan üniversite ve bölümler ne yazık ki günümüzde zaten çoğu kişinin işine yaramıyor. Böyle bir yeteneğim olsa değerlendirmek için fırsatlar arardım.
İyi bir dinleyiciysen ben de sana yeteneklerimi sergilemek isterdim öyleyse...:)) Sanatın her şekline aşığız efendim.
Aslında fırsatı değerlendirdim. Bir önceki yorumda yeteri kadar detaya inmemişim benim eksikliğim =/
Beni kağıt ve tuvallerden ayıran ve hep daha önemli olan şeylerden biri, bu yeteneği nasıl dijital sanatlar için kullanabilirim arayışı idi. Ben de grafik sanatlar bölümünü bitirerek bir yön bulabildim. Bu sayede her gün sanatın neredeyse her dalıyla iç içeyim. Hatta KızlarSoruyor sitesinde Noki olarak yanlış çizimler yaptığım bir galerim bile var ^^
Keyifle dinleyebilirim tabii ki :))
Komser Mesut olmuş bu hacı.
Mesut komisere benzemiş
Cevap
6Cevap
Evet benzemiş bence
Çoksel çoksel mük.
Merciler fenomen hanım ^^
Yıllardır aynı terane bi bıkmadınız, Mesut konser tiplemesini leon a benmişi gerçekten çok komik bi geliştirin farklı bişeyler yapın artık.
Çook yalnız birine odun detayı koyman
Silah çizmekten iyidir =\
Kendini de bir ünlüye benzetip çizer misin 🤔
Benzettiğim kimse yok ki bir düşüneyim bulursam çizerim
Biraz çağatay ulusoya benziyorsun aslında
Alakamız yok :D
Tüh emelime ulaşamadım🤧 olsunn çizimlerinin çoğu andırıyordu 🙄
orjinal adamdan daha çok benzemiş lan
Sağdaki Mesut komisere benzemiş
Daha çok Mesut komsere benziyor ama güzel
Bence Şevket Çoruh çok benzemiş
hahsshajds