Kitaplarla aranız umarım iyidir. Şu an ben Milorad Paviç’in “Hazar Sözlüğü” adlı romanını okuyorum. Çok ilgimi çekti. Elimden bırakamıyorum. Size de tavsiye ediyorum. Umarım bı kitabın filmi de çevrilir.

Siz hangi kitabı önerirsiniz?

Kitaplarla aranız umarım iyidir. Şu an ben Milorad Paviç’in “Hazar Sözlüğü” adlı romanını okuyorum. Çok ilgimi çekti. Elimden bırakamıyorum. Size de tavsiye ediyorum. Umarım bı kitabın filmi de çevrilir.

Siz hangi kitabı önerirsiniz?
Kitaplarla aram çok iyi. Kitap kargomda gelirse büyük bir heyecanla onları okumaya başlayacağım. En son Annemi beklerken diye bir kitap okumuştum. Tek taraflı anlatılan bir hikaye misali.
şu an bu kitabı okuyorum. Bundan önce Thıbaut Meurısse'nin "Duyguların Doğası" adlı kitabını okumuştum..
Kitap okumakla aram yok. Açar eski ders notlarını okurum mesela. Bana daha çok şey kattığını düşünüyorum. Sürekli alanım dışı yazıları okurum. Bilgi sürekli elimin altında oluyor.
Cevap
3Cevap
Kitap okumayı seviyorum şu an okuduğum bir kitap yok ama en son yüzüklerin efendisini okudum
Onun daha gerçekçisi. Sıkılmazsın tavsiye ediyorum
Ersal yani 2051 i okuyorum şuanda. Biraz ders kitabı edasıyla anlattığı için yer yer sıkıcı gelebiliyor ama konu olarak tam benim tarzım bi kitap
En son Saraydaki Gizli Tarikat kitabını okudum
İnsan olmak
Kişisel gelişim kitabı çok tarzım değl ama okuma etkinliğimizde sıra şuanda onda
Herşeyim öyşedir 😂😂
Çok merak edilesi yanlarım yok 🤗
Teşekkür ederim 🎈
Ademden önce son okuduğum kitap akşam da 1984 e başlayacağım sonunda
Ben beğendim zaten merakım vardi boyle şeylere bir oturuşta bitirdim kısa bi kitap ama sevmeyenler çıkabilir Babam falan görünce dedi bu ne😂 hikayesi falan basit bjraz çocuk kitabı gibi de normal gibi de bilemedim valla
Mutluluğu kaybettiğin yerde arama okuyorum ama sıkıldım okuyamiyorum bunu ben 😅
Ara verdim zaman geçince gene alirim elime
Fernando Pessoa huzursuzluğun kitabı ve aynı zaman da Mark Wolynn'un seninle başlamadı
kurgu kitap okumam. sadece bilimsel kitaplar okurum
öyleyse okunabilir
Dostoyevski - yeraltından notlar
Maalesef araya finaller var şimdi onlara bakıyorum
kitap gayet ilginç ve güzel görünüyor
Dura mater
Yeni başladım sayılır
Bir nöroroman serisinin üçüncü ve son kitabı
delilige ovgu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?