Kültür & Sanat Türkiye'de en çok okunan yazarlardan biri olan Tess Gerritsen'in en sevdiğiniz romanı hangisi? Kartopu0 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Türkiye'de en çok okunan yazarlardan biri olan Tess Gerritsen'in en sevdiğiniz romanı hangisi? Ateşin şarkısı 🖤 Türkiye'de en çok okunan yazarlardan biri olan Tess Gerritsen'in en sevdiğiniz romanı hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok popüler olan şeyleri sevmemek ya da onlarla ilgilenmemek gibi bir huyum var maalesef O yüzden bu yazara da şu anlık ağırlık vermedim ancak gece nöbet kitabını almıştım güzel bir kitaptı başka kitaplarını da şans vermek istiyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Dinle beni romanı 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Çoğu kitabını okudum. Kalemini ve tarzını sevdiğim bir yazar. Asla Arkana Bakma en severek okuduğum kitabıydı. 0 0 Yorumla