Kültür & Sanat Yağlı boyaya başlasam mı sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Çizim tekniklerini karakalem de öğrendim. Zaten çoğu zaman atıyorum buraya. Bunda ilk defa böyle denedim. Yağlı boyaya başlasam mı sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Başlamalısınız bence 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gayet güzel olmuş. Eğer istiyorsan başlayabilirsin. 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 826 cevap paylaştı. Evet. Baslamalisiniz. 😍 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 911 cevap paylaştı. Cok iyi. Başla eger maddi yonden zorlanmazsan. 0 0 Yorumla
falcaata47 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzel olmuş, ellerine sağlık 😊 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim:) Yorumla falcaata47 +1 yıl Rica ederim, kendinizi geliştirdikçe daha güzellerini yapacaksınız 😊 Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum. Şimdi yeni başladım çok hata var farkındayım. Yorumla falcaata47 +1 yıl Hatanız var demek istemedim, sadece zamanla daha iyi ve güzel olacak demek istedim Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum:) siz söyleyince benim aklıma direkt o geldi. Yorumla falcaata47 +1 yıl Ya özür dilerim sizi kırmak istemedim ama 😔 Yorumla Soran +1 yıl Hayır kırılmadım. Sorun yok :) Yorumla falcaata47 +1 yıl Tamam o zaman. Ekleyebilir misiniz, Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 378 cevap paylaştı. Başlamalısın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Başlamalısınız bence
Gayet güzel olmuş. Eğer istiyorsan başlayabilirsin.
Vay sevdim gerçekten bunu
Evet. Baslamalisiniz. 😍
Bence başla ve KS deki erkeklere güvenme
Cok iyi. Başla eger maddi yonden zorlanmazsan.
Güzel olmuş, ellerine sağlık 😊
Teşekkür ederim:)
Rica ederim, kendinizi geliştirdikçe daha güzellerini yapacaksınız 😊
Katılıyorum. Şimdi yeni başladım çok hata var farkındayım.
Hatanız var demek istemedim, sadece zamanla daha iyi ve güzel olacak demek istedim
Biliyorum:) siz söyleyince benim aklıma direkt o geldi.
Ya özür dilerim sizi kırmak istemedim ama 😔
Hayır kırılmadım. Sorun yok :)
Tamam o zaman. Ekleyebilir misiniz,
hastayım şöyle şeyleree çok hoşş
Güzel olmus
Başla bence
Başlamalısın
Başlamalısın