Kültür & Sanat Piyano çalan var mı? 🤓 Piyano hakkinda soru sorucam kendisine 😚😉? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Piyano çalanlar buraya👈 öğrenmem gereken şeyler var😉 Güncellemeler+1 yıl Piyano bilen başka yok mu Güncellemeler+1 yıl Hani şöyle piyano çalarım böyle çalarım diyenler?🤔 fasa fiso.. Piyano çalan var mı? 🤓 Piyano hakkinda soru sorucam kendisine 😚😉? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Alp_635 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Başlamaya niyetlenmiştim ama dolmuştu sınıf 1 16 Yorumla Soran +1 yıl Başka sene deneseydin :( bende kurs istiyorum kendi kendime zor olur sanki🤔 Yorumla Alp_635 +1 yıl Onun yerine başka bir enstrüman sınıfına geçtim :) Açıkçası daha mutluyum zamanla zevklerim kaydı biraz. Kendi kendine nasıl olur bilemiyorum biraz zorlayabilir evet. Belediyenin açtığı uygun fiyatlı kurslar olabilir bir bak istersen Yorumla Soran +1 yıl Tamam bakıcam 😊 hangi enstrümana geçtin?🤔 Yorumla Alp_635 +1 yıl Ud 😄 Yorumla Soran +1 yıl Zoor😱😱😂 Yorumla Alp_635 +1 yıl Nerden biliyorsun Ud'u o kadar :) Sistemli çalışınca oluyor ya, bol bol pratik yapmak lazım sadece. Pratik yapacak ortam bulmak biraz zor sadece Yorumla Soran +1 yıl Lise bitince kursuna başlamıştım yarıda bıraktım 😊 sende diyosun zor olduğunu hepsi zor ya kolayi yok Yorumla Alp_635 +1 yıl Ben de üniversitede başlamıştım koronadan dolayı yarıda bırakmak zorunda kaldım :) Kendi başıma öğrenebilir miyim bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Az çok öğrenmişsin devami gelir ya😊 Yorumla Alp_635 +1 yıl O biraz zor ama bakalım. En sevdiğim dediğin bir piyano parçası var mı? Ben de severim piyanoyu Yorumla Soran +1 yıl Jacobs Piano youtuber onu beğeniyorum sen? Yorumla Alp_635 +1 yıl Gerçekten güzelmiş. Lucas King var Youtube'da. O da çok güzel onu dinliyorum ben. Hem çalışırken hem dinlenirken güzel gidiyor Yorumla Soran +1 yıl Evet harika lucas👍😊 Yorumla Alp_635 +1 yıl Bir şey sorabilir miyim soru başlığındaki son 2 emoji ne anlama geliyor 😅 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂🤫 Yorumla Alp_635 +1 yıl Ama meraklandırıyorsun iyice Yorumla
S-YlLDIRlM Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çalmadım çalmam Param varsa alırım yoksa almam Hırsız değilim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
cellat1881 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Jurna calarim 1 30 Yorumla Soran +1 yıl Zurnamı Yorumla cellat1881 +1 yıl Aynen 😀😀😀 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣👍 Yorumla cellat1881 +1 yıl Sen gel beraber calalim😘 Yorumla Soran +1 yıl Nerde semt? Yorumla cellat1881 +1 yıl Baskent bebegim😘 Yorumla Soran +1 yıl Ankara😱 Yorumla cellat1881 +1 yıl Sendemi Ankara yoksa 😘😘 Yorumla Soran +1 yıl Yaş gerçekmi😱😂 Yorumla cellat1881 +1 yıl Yok burada kimin yasi gercekki😀😀 senin yas kac fistigim😘 Yorumla Soran +1 yıl Kaç? senin😱😂😂 Yorumla cellat1881 +1 yıl 32 33 olcaz🤣🤣🤣 Yorumla cellat1881 +1 yıl Ama buyuk gosteririm genel olaraktan 😀 Yorumla cellat1881 +1 yıl Beden yasim 38 diyebilir Yorumla cellat1881 +1 yıl Ozle gel ordan takilalim yavrum😘 Yorumla Soran +1 yıl Kaçsın karar ver😱😂 Yorumla cellat1881 +1 yıl 38 tatlim 😘 Yorumla cellat1881 +1 yıl Profildeki popo bana ait degil yanliz 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 heykelcimisin🤔 Yorumla cellat1881 +1 yıl Hem heykel tiras ederim hem etek alti tiras ederim 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Sapikmisin ya heykellemi ugrasiyosun🤣🤣 Yorumla cellat1881 +1 yıl Yok ben canlilariyla ugrasiyorum dogurgan olanlarla 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 evlisin bence o yaşta Yorumla cellat1881 +1 yıl Evli olsam götlü profille be isim olur askim 🤣🤣🤣😘 Yorumla Soran +1 yıl Tam isabet olur evlinin😂 Yorumla cellat1881 +1 yıl maalesef degilim evlilik suanlik uzak bana aradigim atesli kadini bulamadim hala 😀😀😀 Yorumla cellat1881 +1 yıl Guzelim senin yas kac 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl 🧐🧐🧐 tanışmayalım Yorumla cellat1881 +1 yıl Bence tanismalisin tatlim Yorumla cellat1881 +1 yıl Korkma yemem en fazla bir öpücük atarim 😘 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Başlamaya niyetlenmiştim ama dolmuştu sınıf
Başka sene deneseydin :( bende kurs istiyorum kendi kendime zor olur sanki🤔
Onun yerine başka bir enstrüman sınıfına geçtim :) Açıkçası daha mutluyum zamanla zevklerim kaydı biraz. Kendi kendine nasıl olur bilemiyorum biraz zorlayabilir evet. Belediyenin açtığı uygun fiyatlı kurslar olabilir bir bak istersen
Tamam bakıcam 😊 hangi enstrümana geçtin?🤔
Ud 😄
Zoor😱😱😂
Nerden biliyorsun Ud'u o kadar :) Sistemli çalışınca oluyor ya, bol bol pratik yapmak lazım sadece. Pratik yapacak ortam bulmak biraz zor sadece
Lise bitince kursuna başlamıştım yarıda bıraktım 😊 sende diyosun zor olduğunu hepsi zor ya kolayi yok
Ben de üniversitede başlamıştım koronadan dolayı yarıda bırakmak zorunda kaldım :) Kendi başıma öğrenebilir miyim bilmiyorum
Az çok öğrenmişsin devami gelir ya😊
O biraz zor ama bakalım. En sevdiğim dediğin bir piyano parçası var mı? Ben de severim piyanoyu
Jacobs Piano youtuber onu beğeniyorum sen?
Gerçekten güzelmiş. Lucas King var Youtube'da. O da çok güzel onu dinliyorum ben. Hem çalışırken hem dinlenirken güzel gidiyor
Evet harika lucas👍😊
Bir şey sorabilir miyim soru başlığındaki son 2 emoji ne anlama geliyor 😅
😂😂🤫
Ama meraklandırıyorsun iyice
Çalmadım çalmam
Param varsa alırım yoksa almam
Hırsız değilim
🤣🤣🤣
6 aydır çalıyorum.. Sorabilirsin
Jurna calarim
Zurnamı
Aynen 😀😀😀
🤣🤣👍
Sen gel beraber calalim😘
Nerde semt?
Baskent bebegim😘
Ankara😱
Sendemi Ankara yoksa 😘😘
Yaş gerçekmi😱😂
Yok burada kimin yasi gercekki😀😀 senin yas kac fistigim😘
Kaç? senin😱😂😂
32 33 olcaz🤣🤣🤣
Ama buyuk gosteririm genel olaraktan 😀
Beden yasim 38 diyebilir
Ozle gel ordan takilalim yavrum😘
Kaçsın karar ver😱😂
38 tatlim 😘
Profildeki popo bana ait degil yanliz 😀😀
😂😂😂😂 heykelcimisin🤔
Hem heykel tiras ederim hem etek alti tiras ederim 😀😀
Sapikmisin ya heykellemi ugrasiyosun🤣🤣
Yok ben canlilariyla ugrasiyorum dogurgan olanlarla 😀😀
😂😂😂 evlisin bence o yaşta
Evli olsam götlü profille be isim olur askim 🤣🤣🤣😘
Tam isabet olur evlinin😂
maalesef degilim evlilik suanlik uzak bana aradigim atesli kadini bulamadim hala 😀😀😀
Guzelim senin yas kac 😀😀
🧐🧐🧐 tanışmayalım
Bence tanismalisin tatlim
Korkma yemem en fazla bir öpücük atarim 😘