Bu ne biçim bi film la psikolojimi bozdu ali diye biri var filmde çol tuaf biri hergün sabah bakkalını açıyor akşam kapatıyor asosyal içine kapanık biraz canım değişik biri
Niçin böyle bi film yapmışlar
Bu ne biçim bi film la psikolojimi bozdu ali diye biri var filmde çol tuaf biri hergün sabah bakkalını açıyor akşam kapatıyor asosyal içine kapanık biraz canım değişik biri
Niçin böyle bi film yapmışlar
Bu filmi denk geldiğim bir video da görüp izlemek istemiştim ve aklımda yer eden o repliği hala unutamıyorum adamın gelip derdini aliye anlatıp kendisini asması beni çok etkilemişti
"Neden beni sevmeleri için sürekli , inanmadığım halde onların ilgisini çekip onlarla konuşmak zorundayım , ha? Neden egom olmak zorunda? Neden onların arasında bencil olmak durumundayım? Neden var olabilmek için rekabet etmek zorundayım , ha? Lütfen , lütfen bana yardım et. Bana hayatta yaşamamı söyle. Bak biliyosan eğer bana o yolu göster , lütfen. Çünkü ben artık yalnız yaşamak istemiyorum. Bana hayatta yaşayabilmem için güç ver. Neden ben hayatta yaşamayı beceremiyorum? Lütfen bana yardım et , lütfen... Özür dilerim , özür dilerim. Beni bağışlayın. Kendi derdimle sizi üzdüm özür dilerim , özür dilerim. Özür dilerim..."
İşte bende bu sahbeyi görüp izledim filmi psikolojimi bozdu ali ne biçim insan
Tabutta rövaşata da buna benzerdi sanırım Türkiyenin görünmeyen yüzünü ve bir insanın düşebileceği psikolojik olarak dibin sembolü de olabilir
Cevap
1Cevap
Mahalleye yeni öğretmen tanışmış :D :D
Film çok değişik tinerciler kadına tecacüz ediyor alide geçmiş onları izliyor bi yerine bıçak saplanacak aklı başına gelecek
Sonra evde 31 çekiyor psikolojik bir film aynen Ufuk Bayraktar çok iyi oynuyor.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?