Detayda ki kitabı aldığımda bir saat içinde bitirmiştim.
Okuma alışkanlığıma ara vermek istemiyorsam geride okunacak bir sürü kitap alıyorum. Geride okunacak 12 kitap var. Bu şekilde daha daha güzel kitap okuyorum.
Küçüklüğümden beri kitap aşığı biri olmama rağmen, bazı zamanlar okuyasım gelmiyor. Hemen bir kütüphaneye atıyorum kendimi, akşama kadar da çıkmıyorum. En az 1 kitabı orada bitirip yanıma birkaç tane alıyorum, malum onların da teslim süresi olduğu için şevkle okuyorum. Dışarı çıkarken bile çantamda muhakkak kitap taşırım, kitap aşkının ne zaman depreşeceği belli olmuyor 🤭🌸
Açıkçası ben art arda kitap bitiren biri hiçbir zaman olmadım kitaba başlarım Bitene kadar okurum bırakmam fakat bir sonraki kitabı okumak için acele etmem Belki de kitaptaki şeye ya da hikayeye kendimi fazla kaptırdığım için ve onun etkisinden hemen çıkamadığım için başka bir kitabı hemen okumak istemiyorum
Hiçbir şey yapmıyorum. Nasıl olsa tekrar beni kendine çekiyor kitaplar. Minicik kütüphanemden bir kitap seçiyorum ve okumaya başlıyorum. O sırada kitap beni kendine çekiyor ve tekrar okumaya başlamış ve diğer kitapları daha çok merak etmeye başlıyorum.