✒ "Anlatamadığı şey, ağlatır insanı."
🎧 Suavi - Hasret Türküsü 🍁🤎
🎧 Suavi - Hasret Türküsü 🍁🤎
Geceye şu an dinlediğim bu şarkıyı bırakayım..
Cevap
5Cevap
Göz yaşları kalbin ifade edemediği kelimelerdir
" Geceyi güneş siler, beni senin hasretin."
(Yıldız Tilbe).
Geceyi aydınlatan bir yıldız misalidir yıldız ablanın sesi :))
4 kere ard arda calacak kadar sardi.
Mutluluğu bilirsin mutsuzluğu bana sor
Ferdi Tayfur
Suavinin tükenme. Şarkısını cok severim. Benden de o gelsin. Suaviden gidiyoruz madem
Mükemmel. O zaman yalı çapkını parçasını da ben önereyim.
Eyvallah bilmediğim şarkısı yok gibi. Severim sesini. Ama kisiligini , goruslerinden nefret ediyorum.
Kişiliğini ve görüşleri hakkında hiç bir fikrim yok. Sesini sever dinlerim o kadar. Ama merak ettim şimdi yalan da yok 😂
Pkk sempatizanı. Vatan haininin teki.
İlk kez sizden öğrendim, zaten hayatı kişiliği vs. merak ettiğim birisi değilmiş ve karaktersiz biriymişte keşke sanatı kadar iyi olabilseydi
Faşistim 1 mayista komunistlerin yanina gidip. Suaviyi dinlemek için. Sesini cok seviyorum şarkılarınida ama. Goruslerinden tiksiniyorum. Vatan haini. komunist ve pkk li.
Suavi komünist mi ki? Hahha adamın sadece şarkılarını biliyor olduğumu tekrar tekrar yüzüme vurduğun için teşekkürler 😂
Ve ek olarak pkkli olduğunu da öğrenince şok geçirdim. Beklemezdim açıkçası.
Hemde çok hızlı komünistlerden. Bulmiyormuydun gerçekten
Gerçekten bilmiyordum zaten şarkısını da tesadüfen dinlemiş öyle tanımış ve dinlemeye başlamıştım yaklaşık 4 ay önce falan
Nerde yaşıyon sen. Adam açık. Gizli de değil. Her seyi meydanda. İnkâr etmiyor ki.
Tanımıyordum, pekte tanıdığım da söylenemez. İlgilendiğim biride değil. Gayet normal değil mi sizce de?
Ben sarkilarini seviyorum. Özgün müzik dinlerim sadece. Kendim faşistim. Ama komünistlerin özgün muziklerini de cok sever ve dinlerim. Onlarinda cok hakli nedenleri var bu ülkede. Orta yolcuları sevmem tek. Radikalleri severim
Kulağıma hoş gelen her şeyi dinlerim. Siyasi görüş falsn beni ilgilendirmez. :)
Ben özgün müzik dinliyorum sadece. Diger tarzlardan zevk almıyorum. Herkesin zevki. Siyasi goruslerine takılmam. Ama kimin de ne olduğunu iyi biliyorum. Sadece kitap okurken. Takıntım var. Hiç bir komunistin kitabini okumam. Saygı da duymam.
Anladım iyi akşamlar
Elimden gelen bişey yoktu , kalbimden geçeni yaptım
Ya ben anlatamadum ya sen anlamayisun
Ellere yağmur oldinda bana damlamayasun 😂
Hahah çok iyi ya
Nasıl oluyor da saatler geçmezken, günler hayatlar geçiyor.
Deveyi diken insan s. even
Gece hüzün çökünce tan yıldızların altında
Yakarsa dünyayı garipler yakar
Beyin hüküm vermişse kalp boyun eğer
Döndüm daldan kopan kuru yaprağaaaaaaa (İsotlu ibo sesiyle değil arda kural sesiyle)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?