Kültür & Sanat 1 ay Mabel matiz ile Mert Demir'in son çıkan şarkısı "Antidepresan" çok güzel değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Muziği nakarati ve sesleri beni çok sardı 🌸 Mabel matiz ile Mert Demir'in son çıkan şarkısı "Antidepresan" çok güzel değil mi? Görüş Yaz 5 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 32 , eig 86% 1 ay aynennakarat ( gitme burdan) bolumu harika 1 4 Yorumla Soran 1 ay Herkes soyluyor benim hoşuma gidiyor guzel sarki kardeşim helikopter diye gezmelerinden iyidir djnxkcov Yorumla cenk06cenk 1 ay Muzik bolumu benim pek hosuma gitmedi ama nakarat dedigin gibi harika olmus hemde anlamli Yorumla Soran 1 ay Olabilir tabi ben orayida begendim galiba tarzimiz farkli ondan kaynakli Yorumla cenk06cenk 1 ay Belkide😊😊 Yorumla
electraheartt Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 100% 1 ay bi b0ku da abartmasanız keşke 0 1 Yorumla Soran 1 ay Beğenmekle abartmak ne alaka Yorumla
Dêrvîş_feylesof Takip Et Yoda Yaş: 33 , eig 95% 1 ay Mabel gayet iyi her parçası ayrı güzel 0 1 Yorumla Soran 1 ay Çok kaliteli bir sanatçi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
aynennakarat ( gitme burdan) bolumu harika
Herkes soyluyor benim hoşuma gidiyor guzel sarki kardeşim helikopter diye gezmelerinden iyidir djnxkcov
Muzik bolumu benim pek hosuma gitmedi ama nakarat dedigin gibi harika olmus hemde anlamli
Olabilir tabi ben orayida begendim galiba tarzimiz farkli ondan kaynakli
Belkide😊😊
bi b0ku da abartmasanız keşke
Beğenmekle abartmak ne alaka
Mabel gayet iyi her parçası ayrı güzel
Çok kaliteli bir sanatçi
Evet bende çok beğendim
Evet ben de bugün dinledim güzel şarkı