Sanatçı onca kalabalığın içinde kendini yalnız hissetiği için bu durumu kendine yediremediğinden mütevellit bu durumu kelimelere dökemez ve kalemi eline alıp aklına geleni çizer. Her bir çizginin anlamı vardır. Kendi için değerlidir. O çizgiler sanatçının en yakın dostu ve sırdaşıdır. Tıpkı küçük prens kitabının birinci sahnesinde ki gibi bize bu resmi sorar lakin istediği cevabı alamaz çünkü çizdiği eser kendiyle olan sorunlarını anlatır..
Kan görüyorum hocam vahşet görüyorum o vahşetin içinde yapa yalnız bir kalp görüyorum hocam o kalbin biraz renkliliğe İhtiyaç duyduğunu görüyorum hocammm.😄🤭
Romantik bir kalp çizmiş, daha sonra kalemin ucu ile aşkı aramaya başlamış, dur durak bilmeyen kalem kıvrımlar çizerek aşkı aramış... aramış... aramış. Bazı noktalarda aşka yaklaştığını hissetip daireler çizerek o noktaları sıkı takibe almış ama yok, aşk hiç bir yerde yok. Sanatçı bu resinde aşkı aramış.
Once ders mi calissam diye ufak ufak kagitta git gelleri olmus Snra baska birseyle ugrasirken bunalmis ara ara bakmis En son dizi youtube bisi izlim demis akisa kapilip ayri bi odaklanmis akiciliga gore
3 farkli git gel var gun icinde kararsizliklar yasamis
1- Kalp (Merkezden uzakta, yani ihtimali uzak hissediyorsun) 2- Kaplumbağa (Ev. Ailevi sıkıntılar yüzünden başka yerde yaşamak istiyor olabilirsin.) 3- Harf (Ama gizli)
Bilinçaltı diyorum Psycho ablacığım, bilinçaltı. Sen görmezsin, o gösterir. Pedagoglar konuşmayan çocuklara resim çizdiriyorlarmış ki resimde anlatsın derdini diye. Sen de çocuk gibi derdini anlatmışın efferim
Bence herşeyin içinde bir kötülük her kötülüğün içinde bir iyilik vardır ve sen hayata nasıl bakarsan onu görürsün düşünebildiğin kadar özgür ve yasayabildiğin kadar varsın bu hayatta demek istemiş 🌷🌿🌷
Biraz takıntılı biri sanatçımız ve stres altında kalmış. Kafasını boşaltmak istiyor ve dikkatini dağıtma yoluna giderek düşüncelerinden ve kaygılarından uzaklaşmak istiyor. Deneyimlediğim kadarıyla dairesel çizgiler böyle zamanlarda çiziliyor.