Kültür & Sanat 1 ay Şiir okumayı, dinlemeyi, edebiyatı sever misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Şiir okumayı, dinlemeyi, edebiyatı sever misiniz? Görüş Yaz 17 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
the_vampire_diaries Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 70% 1 ay Eskiden sevmezdim ama şu sıralar gerçekten sevdiğim iki şair var. Emile Dickinson ve Edgar Allan Poe.Bir şiir örneği bırakmak isterim.Heart, we will forget him!You and I, to-night!You must forget the warmth he gave,I will forget the light.When you have done, pray tell me,Then I my thoughts will dim;Haste! lest while you’re lagging,I may remember him!...Ey kalbim, onu unutacağız!Sen ve ben, hemen bu akşam !Unutmalısın onun verdiği sıcaklığıBen ise unutayım o ışığı.Bunu yaptığında, yalvarırım bana söyleO zaman ben ve aklımdakiler solacak.Çabuk ol ! Eğer sallanırsan böyleOnu hatırlayabilirim ! Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
KadınDiyorKi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 48% 1 ay severim.şiir güzeldir , saklayarak anlatır çoğu şeyi. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör Soran 1 ay Kesinlikle katılıyorum ne kadar anlam yüklü Yorumla KadınDiyorKi 1 ay yazmayı da dene, okumak kadar rahatlatır insanı. Yorumla Soran 1 ay Evet deniyorum rahatlatıyor Yorumla
m Birkirlangicmisali Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 99% 1 ay Kültür & Sanat konusunda 330 görüş paylaştı. Dinlemiyorum aslinda o kadar, okumayi severim siiri de edebiyat turunde kitaplari da. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
yasinnn22 Takip Et Guru Yaş: 27 1 ay sevmek ne kelime aşıgım... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 4 yorumu gör Soran 1 ay Bendee Yorumla yasinnn22 1 ay Yazarım, okurum benim en büyük hobimdir. Yorumla Soran 1 ay Benimde Yorumla yasinnn22 1 ay Ciddi Yorumla
wonderita Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eig 100% 1 ay Bir zamanlar yazıyordum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Kültür & Sanat konusunda 5,6b görüş paylaştı. Şiir seviyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 93% 1 ay Severim tabiki, sitare şiiri çok güzeldir misal Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mrtol1453 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 98% 1 ay şiir şevilmez mi ya Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Hayalsiz_Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 100% 1 ay çok severim ve yazmayı da Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
solitaria_bayan Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 95% 1 ay Ayy amann uzak dursun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Mrtol1453 1 ay öylede denmez ayıp Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Çok severim. Elimde bir sürü Şiir kitabı var. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
__SoulleSs__ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eig 97% 1 ay Yazarım da okurum da Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
curlyboyyy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 97% 1 ay Sevmem Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
yksgeliyor2 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 ay Çokk şiirlere bayılırım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
theprotection Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 93% 1 ay Bazeen Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kedilerinkölesi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 ay Nazım hikmet en sevdiğim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
byalibey Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 89% 1 ay Evet Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Eskiden sevmezdim ama şu sıralar gerçekten sevdiğim iki şair var. Emile Dickinson ve Edgar Allan Poe.
Bir şiir örneği bırakmak isterim.
Heart, we will forget him!
You and I, to-night!
You must forget the warmth he gave,
I will forget the light.
When you have done, pray tell me,
Then I my thoughts will dim;
Haste! lest while you’re lagging,
I may remember him!
...
Ey kalbim, onu unutacağız!
Sen ve ben, hemen bu akşam !
Unutmalısın onun verdiği sıcaklığı
Ben ise unutayım o ışığı.
Bunu yaptığında, yalvarırım bana söyle
O zaman ben ve aklımdakiler solacak.
Çabuk ol ! Eğer sallanırsan böyle
Onu hatırlayabilirim !
severim.
şiir güzeldir , saklayarak anlatır çoğu şeyi.
Kesinlikle katılıyorum ne kadar anlam yüklü
yazmayı da dene, okumak kadar rahatlatır insanı.
Evet deniyorum rahatlatıyor
Dinlemiyorum aslinda o kadar, okumayi severim siiri de edebiyat turunde kitaplari da.
sevmek ne kelime aşıgım...
Bendee
Yazarım, okurum benim en büyük hobimdir.
Benimde
Ciddi
Bir zamanlar yazıyordum
Şiir seviyorum
Severim tabiki, sitare şiiri çok güzeldir misal
şiir şevilmez mi ya
çok severim ve yazmayı da
Ayy amann uzak dursun
öylede denmez ayıp
Çok severim. Elimde bir sürü Şiir kitabı var.
Yazarım da okurum da
Sevmem
Çokk şiirlere bayılırım
Bazeen
Nazım hikmet en sevdiğim
Evet