Biraz bilimsel, rasyonel bir kitap yani edebi roman türünde değil. Kendi türünde güzel bir eser ve içerisinde çok önemli bazı denklemlerin örneğin Yer çekimi kanunu gibi denklemlerin bulunuşun öyküsünü hikayesel olarak anlatıyor yani nasıl bulundunuğunu iyi bir şekilde anlatıyor.
Arkadaşımda vardı o kitap ve sayfalarını karıştırmıştım zamanında. Felsefi bir kitap gibi gelmişti daha çok aslında felsefe severim o yüzden okuyacaktım ama sonradan istemeyi unuttum.
Anladım. Yani kaliteli kitap zoru en basit şekilde anlatabilmeli ve her kesime hitap edebilmeli bence. Belli ki o kitap bunu pek başaramamış, merak ettim bir ara okumaya çalışıcam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
15Görüş
Okuyor olduğum kitap Karamazov Kardeşler
Gazap Üzümleri
Kırmızı ve Siyah
İnce Memed serisi
Sineklerin Tanrısı
Hepsi de akıcı güzel kitaplar tavsiye ederim.
Yaa teşekkür ederim. İncelicem DR ye gidince hepsini 🥰
Rica ederim keyifli okumalar.
En son ki okuduğum kitap Michael Guillen'den "Dünyayı Değiştiren 5 Denklem" kitabıydı.
Güzelmiydi merak ettim
Biraz bilimsel, rasyonel bir kitap yani edebi roman türünde değil.
Kendi türünde güzel bir eser ve içerisinde çok önemli bazı denklemlerin örneğin Yer çekimi kanunu gibi denklemlerin bulunuşun öyküsünü hikayesel olarak anlatıyor yani nasıl bulundunuğunu iyi bir şekilde anlatıyor.
Ben beğendim, öneririm.
Ben çok severim öyle kitapları çok roman okumayı seven biri değilim
Bende öyle genellikle bu tarz eserleri okurum.
Ve öneririm, güzel bir kitap.
Ben daha önce okudum ama üzerinde düşünmek için bir daha başladım okumaya
Ben bi kitap okudum bana çok ağır geldi mesela. Yazarını hatırlamıyorum ama “İktidar: güç sahibi olmanın 48 yasası”
Arkadaşımda vardı o kitap ve sayfalarını karıştırmıştım zamanında. Felsefi bir kitap gibi gelmişti daha çok aslında felsefe severim o yüzden okuyacaktım ama sonradan istemeyi unuttum.
Zor bi kitap felsefi filan değil. Şunu yap bunu yapma diyen bi kitap. Geçmişten bahsediyor. Örnekler ağır sonuçları ağır vs vs
Anladım.
Yani kaliteli kitap zoru en basit şekilde anlatabilmeli ve her kesime hitap edebilmeli bence.
Belli ki o kitap bunu pek başaramamış, merak ettim bir ara okumaya çalışıcam.
Uzun süredir okumuyorum. Ama güzel bir romanın içinde kaybolup kendimi bulmayı özledim. 🌿
okuyacağım zamanın sessiz ruhu adil yıldırım
Saramago-Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş
Nasıl bi kitaptı merak ettim
Okuması yorucu ama her bölümden sonra diğer bölümü merak ettiren bir kitap. Beğendim.
Hmmm incelicem hemen
Küçük işler büyük özgürlükler Mert Başaran
En son bu
En son okuduğum kitap kavgam
Çocukluğun Sonu- Arthur Clarke
okumam hiç sevmiyorum okumayı
En son yüzüklerin efendisini okudum
Ejderha dövmeli kız
Kış Bahçesi
Okurum en son bedirhan gokce şiir kitabı okudum
Ben Harry Potter okudum
Okumuyorum vaktim yok