Kültür & Sanat 2 ay Kimler yeni yıla girmeye hazır? Ancihancann Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Biz her yeri Işıl Işıl yaptık süsledik xd Kimler yeni yıla girmeye hazır? Görüş Yaz 10 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
öznur20 Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 51% 2 ay Kültür & Sanat konusunda 508 görüş paylaştı. Bana hiç özel bir gün gibi gelmiyor. Hiç kutlamıyorum. Sıradan geçen bir gün işte. Tarihin değişmesi pek de önemli değil.Gerçekten kutlayanlar umarım istediğiniz gibi bir kutlama olur. Hayattan beklentilerinizi yaşarsınız. Şimdiden mutlu yıllar! Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Ancihancann 2 ay Teşekkür ederim yorumunuz için :) Yorumla
s ikizterazi Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Yeni yılın neyini kutluyorsunuz anlamıyorum?Farkında mısınız her gelen sene daha kötü geliyor neyini kutlayayım neyine hazır olayım. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 85% 2 ay 1.5 ay var ne acele kutluyorsunuz. Hem sıradan bir yıl olur yine Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör Ancihancann 2 ay Renklilik olsun Yorumla Sevdamdın_sen 2 ay Peki Yorumla
Dil28282 Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 85% 2 ay Çok ta önemli bişi değil Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Ancihancann 2 ay Umutsuz Yorumla
gale8 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 97% 2 ay Yeni yıl bana girmesinde ne olursa olsun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Ancihancann 1 ay Girmez girmez 😂 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Kültür & Sanat konusunda 5,6b görüş paylaştı. Umursamıyorum yeni yılı hiç Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
01pamukprenses Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eig 100% 2 ay Hazır değilim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 5 yorumu gör Ancihancann 2 ay Nedennn Yorumla 01pamukprenses 2 ay Uyuyarak geçirirm Yorumla Ancihancann 2 ay Nedennnn Yorumla 01pamukprenses 2 ay Yorgnmm Yorumla Ancihancann 2 ay Kendine gel silkelen 😂 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Guru Yaş: 19 , eig 97% 2 ay Hazır değilim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 7 yorumu gör Ancihancann 2 ay Nedennn Yorumla MaşaKocaAyıı 2 ay Kötüyüm Yorumla Ancihancann 2 ay Niye be Yorumla MaşaKocaAyıı 2 ay Soda geğirtiyor Yorumla Ancihancann 2 ay Hayırrrrrr olamazzzzz😂 Yorumla MaşaKocaAyıı 2 ay Yeni yılın içine geğirmek istemiyorum Yorumla Ancihancann 2 ay Yap be nolcak Yorumla
abk0kba Takip Et Xper 4 Yaş: 21 2 ay Görselde ki yer neresi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör Ancihancann 2 ay Amerika Yorumla abk0kba 2 ay Belli 😩 Yorumla Ancihancann 2 ay Noldu 😂 Yorumla
PasifGay23 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eig 90% 2 ay Değilim 😒 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
En İyi Görüş