Müze veya tarihî yerlere ilginiz var mı?

Keyifli akşamlar...
Fırsatım varsa gezmek isterim. Kaldı ki geçen ay Konya'da Mevlana müzesini gezip görme şansım oldu.
#MustiEmre
#KültürSanat
Yaaa Konya candır❤ memleketim Konya değil ama, bir o kadar çok seviyorum kii..
Hz. Mevlana türbesini görmek çok istiyorum. Umarım bir gün gitmek banada nasip olur..
Bayılırım müze ve sanat galerilerini gezmeyi umarımm karşima çıkacak insan da kitap okumayı seven gezmeyi bilen ve müze müze gezebilecegim biri olurrr çokk aminn 🙏😊
Kesinlikle ortak noktalar önemli bir unsur
Görüş
7Görüş
Bitirememişte olsam tarih bölümü öğrencisi olduğum için evet, bir tık fazla. Sadece imkanlarım şu an için biraz kısıtlı. Ancak gezme etme şansım olan şehirlerde müze ve tarihi yerleri de ziyaret etmeye çalışırım.
Özellikle restore edilmiş tarihi yerler, oyuncak müzesi gibi yerleri gezmeyi seviyorum
Çankırıda'da bir tane oyuncak ve radyo müzesi var.
Bayılırım, ölmeden ülkenin her karış toprağını, mümkün olsa sonrada dünyayı tarihi turistik yerleri gezsem daha ne isterim... En sevdiğim gezi türü, deniz sahil turuzmi benim ilgimi çekmiyor...
Evet, pek çok müze ve tarihi mekanları gezdim. Mevlana da gezdiklerim arasında.
Seviyorum. Özellikle gittiğim yerlerde tarihî camileri seviyorum. Çok eski neler yaşanmış aklıma geliyor.
Müzeleri seviyorum birde kiliseleri seviyorum gitmek isterdim. özellikle hz isa heykeli brezilya
Evet İstanbul'a gitmek isterim mesela orada çok tarihi yerler var
Çok seviyorum aşırı keyifli ve eskilere götürüyor beni
Hayır yok maalesef ama gitmeyi görmeyi tecrübe etmeyi isterim
Müze ve tarihi yerleri gezmek,
İlgi alanlarım içinde evet yer alıyor.
Lunapark ilgim var ama müze de gezdim ve sevdim. Oyuncak müzesine gitmiştim keyifliydi
Çok severim tarihi yerleri gezmeyi aynı kafada biri olsun ynaımda mis
Çok severim ve gittiğim her şehrin tarihi yerlerini , müzelerini, eski yerleşim yerlerini gezerim.
Ankara 'da ilkokuldayken çok gezerdik müzeleri
İnsanın ruhunu besleyen yerler olduğunu düşünüyorum
Açık hava müzelerini seviyorum, içinde gezerken, yaşanılan dönemi ve insanları hayal ediyorum
Tarihi yerleri çok severim
İlgimi çeker, gezmek isterim öyle yerleri.
Evet gezmeyi severim.
Her ay mutlaka geziyorum bir yerleri.
En İyi Görüşler