Evet gençler sizin için bu gecenin şarkısı ne? Ya da hangi şarkıyı dinliyorsunuz şu an? Benimki:
https://youtu.be/ySLc8gZ3oEc
https://youtu.be/ySLc8gZ3oEc
şu an bu şarkıyı dinliyorum o yüzden bunu paylaşmak istedim. Güzel şarkı..
Cevap
0Cevap
Adele someone like you çalıyor şu an
Nevermind, I'll find someone like you... Bizde böyle şarkılar slowdan ziyade arabeske kayıyor genelde ama Adele olunca konu... Tarz da değişiyor.
Eylem amann
Eski bir şarkı o ya. Ortaokula mı ne gidiyordum ben o şarkı varken.
😂😂çok güzel bana göre
Kötü demedim de eski ya bayağı. Dinlemedim çok uzun zamandır ama sözleri kafamda şu an. Bu arada nick ilginç hayal alınmış mıydı hayel yaptın?
Canım öyle yapmak istedi 😏
Kova burcu falan mısın? Ya da diğer hava grubu burçlarından
İkiside değil başak toprak
Allah Allah başak burcu daha ılımlı ve iyidir ama sen çok rahat görünüyorsun. Toprak grubu olarak ben de şaşırdım.
Ay burcun ya da yükselenin hava olabilir.
Yükselenimi bilmiyorum
Saatini biliyor musun?
Öğlen ama tam bilmiyorum
Doğum saatini yani. Natal haritanda hepsi vardır. Tarih de lazım bu arada 97 Eylül kaç? Ağustos olduğuna ihtimal vermiyorum pek. Eylük ikinci yarısı gibi geliyor.
Burç yorumcusu çıktın başıma ya😂
Ay tamam be konuşmak istemiyorsan konuşmayız. Sen de yahu
Kız gibi trip atiyon ya😂
Ya kimsenin nazına gelemem. Sohbet etmek isteyen eder, istemeyen de etmez. Uğraşamam kimseyle. Sıkıldım herkesten. Ne istediğini bilen insanlarla konuşmayı seviyorum. Keza kız gibi trip atmak diye cinsiyetçi bir tabir yakıştıramadım. Hakkında yanlış önyargılara sebebiyet veriyor.
Trip kızlara bende çok merakliydim sana 🤨
? Ne diyorsun anlamadım ki?
Sen kaybedersin. Konuşmak istememen seçimin olur.
Trip kızlara özel bende çok merakliydim sanki sana burç u ovdun ne konuştun bı git ya
Burç konuştuk yorumcu oldun diyorsun. Odun seviyorsan burada çok balta lazım olur yanına alda bul ama...
🤨🤨😡
Kaş kaldırma hareketi, bayılırım. İkisini de ayrı ayrı kaldırabiliyorum. Ki birini inattan öğrendim. Niye sinirlendin hemen? Heyheyli seni.
Kaldır yorumumu engellicem seni
Hahahahahahahahahaha insanları sinir etmeyi seviyorum ama bu çok kolay oldu yaa 😅😂😂
Çok cinssin ya 🙄
Dur kız daha bir şey görmedin ki. A aa. Bakma cins olduğuma şeytan tüyüm varmış genelde severler beni. En azından zeki insanlar öyle...
Bende Melek görünümlü şeytanım😇😈
Ben kendim için yorum yapmıyorum ancak hakkımda yapılan yorumları paylaşabilirim. Bir kaç arkadaşımın seslenişiyle: Lucifer Morningstar ben... Tanıştığıma memnun oldum. Stalklamak istersen pp de konsepte uygun olsun diye o ışıklandırmada...
Melek yüzlü şeytansan içinden şeytanı çıkartırız meleği de saklarız.
Hiç bişi anlamadim
Dediklerinden anlamadım upuzun yazdin
Bide takip gonderiyor burada konuşuyor 🙄
Senin aksine ben kendimi kendi ithamlarımla anlatmıyorum. İnsanların bana atfettikleri isimlerle ünvanlarla açıklıyorum ki Lucifer Morningstar bunun başında geliyor. (Hristiyan inancına göre Şeytanın asıl adı) Bazısı için sohbet ederken Google açtıran insan tipiyim. Seversen beni de seversin.
Upuzun mu? Daha önce hiç kitap okumamış insan tipi... Bu kısa ya tek mesajda 2000 karakter sınırını 2 kere aşmışlığım var.
Hristiyan mi🙄 ne işim var hristiyanla gavur la nerden yazmışım senin konuna ya 🤨🤨🤨🤨
"Bide" takip mi göndermiş? Nasıl bir bide o ya?
Oha lan ben gerici olduğunu düşünmüştüm ama sen bayağı mağara adamı çıktın. Gavur dedi ya lan... Vay sığ vay
Yorumumu sil ben engellicem seni😡😡
Popüler kültürde Hristiyan inancından katılmış bir isim kendisi. Hristiyan olduğumuzdan değil. Ki olana da saygımız var. Ki gayet normal niye ötekileştiriyorsun ki? Çok sığ tepkilerin var ya. Az daha konuşursak fıstık atacağım sana
Sende hristiyan dedin kendine
Engellicen mi sen beni? Hadi engelle. Lütfen yaa... Melek yüzlü şeytanmış. Senin şeytanın benimkinin yanında melek kalır melek. Sulu dereden susuz gelirsin.
Sende değil kaptan mağara adamı... "Sen de". Keza beynini ve gözlerini kullanırsan okuduklarında HRİSTİYANIM BENZERİ BİR ŞEY YOK.
Ay çok sığsın ya. Hangi mağaradan çıktın dostum sen?
Adem ve Havva'dan sonra çok şey değişti buralarda senin haberin oldu mu?
😡😡😡...
Bu arada çok iddialıyım senden daha Müslümanımdır. Ama işte Allah kul arasına girilmez. O yüzden Allah'a vereceğim hesabı sana vermem.
Sen şimdi gör 😡
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?