Kültür & Sanat 2 ay Podcast dinler misiniz? Suvenir Takip Et Xper 7 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Podcast dinler misiniz? Ne tür Podcast'leri dinlemeyi seversiniz? Podcast dinler misiniz? Görüş Yaz 14 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Lafontenden_mallar Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 100% 2 ay Hiç dinlemem. Zaten bildiğim şeyleri başkasının anlatımıyla duymak bana bişey katmaz. Ben artık balık nasıl tutulurdan ziyade direkt balık verilmesi taraftarıyım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 99% 2 ay evet dinlerim gece uyumadan önce özellikle de Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Yoda Yaş: 33 , eig 99% 2 ay Ortamlarda satılacak bilgiAçıkbeyin’sKafa dergisi İlk aklıma gelenler Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
cazsever Takip Et Yoda Yaş: 35 , eig 89% 2 ay Müzik, komedi-geyik, gastronomi, genel kültür, tiyatro, tarih birçok konu üzerine dinliyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
liszt Takip Et Xper 1 Yaş: 18 2 ay Evet, çoğu zaman boş vakitlerimde müzik dinleyeceğime bu vb. aktivitelerle zamanımı dolduruyorum. Gayet eğitici.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
emeych Takip Et Xper 4 Yaş: 22 2 ay Dinlemiyorum. Onun yerine sözleri anlamlı müzikler dinliyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 22 , eig 57% 2 ay Kültür & Sanat konusunda 316 görüş paylaştı. Pek benlik değil. Görselle desteklenmesi seviyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Kültür & Sanat konusunda 5,6b görüş paylaştı. bazen dinliyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
benmniyedinazorumyok Takip Et Xper 5 Yaş: 19 2 ay genelde komedi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 77% 2 ay Eskiden dinlerdim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 28 , eig 100% 2 ay Kültür & Sanat konusunda 365 görüş paylaştı. Dinlemiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
KayıpPsikopat_2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 99% 2 ay Dinlerim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Tomjerry31 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 2 ay Ankaranin bağları Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Hiç dinlemem. Zaten bildiğim şeyleri başkasının anlatımıyla duymak bana bişey katmaz. Ben artık balık nasıl tutulurdan ziyade direkt balık verilmesi taraftarıyım
evet dinlerim gece uyumadan önce özellikle de
Ortamlarda satılacak bilgi
Açıkbeyin’s
Kafa dergisi
İlk aklıma gelenler
Müzik, komedi-geyik, gastronomi, genel kültür, tiyatro, tarih birçok konu üzerine dinliyorum
Evet, çoğu zaman boş vakitlerimde müzik dinleyeceğime bu vb. aktivitelerle zamanımı dolduruyorum. Gayet eğitici..
Dinlemiyorum. Onun yerine sözleri anlamlı müzikler dinliyorum.
Pek benlik değil. Görselle desteklenmesi seviyorum
bazen dinliyorum
genelde komedi
Eskiden dinlerdim
Dinlemiyorum
Dinlerim
Bazen
Ankaranin bağları