Daha basit anlaşılsın diye bir çok filmde dublajda değişiklik oluyor herzaman. Aslında çok büyük bir yanlış ne kadar zor olursa olsun orijinallerini kullanmak kültür gelişimi için faydalı. Hayat boyu izlediğin filmlerde 1 ya da 2 şeyi değiştirdiklerini düşün kayıp gerçekten çok büyük.
Aynen kanka benim gibi bir Harry Potter hayranını kendi yaptığı şeyler üzerinden aşağılayarak çok zeki sayılmaya çalışıyor. Kanka haberin olsun ben acayip bir Harry Potter hayranıyım mal gibi sadece filmlerini izlemedim konu Harry Potter olunca çoooook sinirleniyorum. Ben Harry Potter’ı Türkçe olarak 3 kere baştan sona okudum. Bu yüzden Harry Potter’a hakim olduğumu söyleyebilirim. Ayrıca dürüst olmak gerekirse filmlerini izlemedim çünkü çok boş ve alakasızlar. Sen sadece filmlerini izlediysen herkes de senin gibi sadece filmlerini izlemiş olmak zorunda değil. Teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
11Görüş
Wiça
Bel altı at bel üstü erkek adı neydi?
At adam
Ben ben 😁 sentor
@IoVoI sentor mu denliyor hm Yay burcunun simgesi olan at adam vardı
Aynen sentor onların adı 😁
Harry Potter’da direkt at adam diye geçiyor.
Daha basit anlaşılsın diye bir çok filmde dublajda değişiklik oluyor herzaman. Aslında çok büyük bir yanlış ne kadar zor olursa olsun orijinallerini kullanmak kültür gelişimi için faydalı. Hayat boyu izlediğin filmlerde 1 ya da 2 şeyi değiştirdiklerini düşün kayıp gerçekten çok büyük.
@IoVoI harika tavsiye on numara zeki bu adam ya
@EnginBeniÜzdübaya şımardım 😁🐈
Aynen kanka benim gibi bir Harry Potter hayranını kendi yaptığı şeyler üzerinden aşağılayarak çok zeki sayılmaya çalışıyor. Kanka haberin olsun ben acayip bir Harry Potter hayranıyım mal gibi sadece filmlerini izlemedim konu Harry Potter olunca çoooook sinirleniyorum. Ben Harry Potter’ı Türkçe olarak 3 kere baştan sona okudum. Bu yüzden Harry Potter’a hakim olduğumu söyleyebilirim. Ayrıca dürüst olmak gerekirse filmlerini izlemedim çünkü çok boş ve alakasızlar. Sen sadece filmlerini izlediysen herkes de senin gibi sadece filmlerini izlemiş olmak zorunda değil. Teşekkür ederim.
Medusa olabilir
At adam mı. Zor olmaz mı
Nesi zor olacak
Lupin bunu duysa ne düşünürdü acaba 😄
Ayy benim kocammm
Scarlett Witch
Persephone.
Vampir 🧛🏻♀️
Deniz kızı
Bülent ersoy
Komik değil
Komik olsun diye demedim
Ne fanteziler var
Animagus da olur illa insan olacaksa. Ama asla muggle’la evlenmem.
Niye mugglenin başı kel mi 😅
Ever
Medusa
Mitolojik tanrı demedim
Medusa tanrı değildir araştırmanı öneririm
Tamam özür dilerim ama ben sipesifik bir karakter yerine bir türden bahsetmiştim. Vampirler, kurt adamlar, büyücüler hatta zombiler bile olur
O halde Zombi diyebilirim ayrı bi çekiciliği var
İllaha Harry Potter diyorsak Saf büyücü ırkı
Oo Black ailesindennn
Kim peki?
bellatrix lestrange
Ayyy seni döverim ama neyse en azından pis karı kitapta tam olarak benim aşkomu öldürmedi
Ahahah evet onu kendi ellerimle öldürmek istiyorum ama bu çok çekici olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Kadın mı güzel. Peki. Neyse benim kocamdan uzak dur.
Ahhahaun o halde düşmanımsınn
Sen de Rodolphus Lestrange misin
Yok ben Tom Riddle
O zaman nasıl Bellatrix’le evleneceksin? Bence Gary Oldman’la evlen sen
Ahahha kadınlardan hoşlanıyorum benn 😄
Ben de Sirius’tan
Ahahhaha Harry Potter hayranı kaç zamandır böyle birini arıyorum kendime
Ciddi misin gfhsjfur
Eveet inan bana ölüm yadigarları ve Always yazılı dövmelerim var 😄
Yaaaaa çooook iyiiiii
Salmıyorum artık seni hiç bir yere bakalım iyi mi kötü mü hahsjsjs
Harry Potter frends