Kültür & Sanat Edebi olarak beğendiğiniz, sizde derin izler bırakan kitaplar var mı? Balamirkağan Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yazın merak ediyorum neler neler... Güncellemeler+1 yıl Edebi olarak beğendiğiniz, sizde derin izler bırakan kitaplar var mı? Edebi olarak beğendiğiniz, sizde derin izler bırakan kitaplar var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Yüzüklerin efendisi 0 1 Yorumla Balamirkağan +1 yıl Teşekkür ederim
betterböcek Takip Et Master Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Katrei matem, şah sultan, 100. Ad , sarıkamış 0 1 Yorumla Balamirkağan +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 826 cevap paylaştı. Nietzsche agladiginda kadar beni etkileyen bir kitap olmamisti. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Albert Camus /Veba. Jose saramago /Körlük/Görmek // Fareler ve insanlar muzikali. 0 2 Yorumla Balamirkağan +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim.🌸 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dunya klasiği örneği vermek isterim karamazov kardeşler bende çok iz bıraktı 0 1 Yorumla Balamirkağan +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Dopaminx Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Körlük kitabı Portekizli bir yazarındı. 0 2 Yorumla Balamirkağan +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Dopaminx +1 yıl Rica ederim kardeşim. Yorumla
Golgeharamileri91 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Dostoyevski insancıklar 0 1 Yorumla Balamirkağan +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
MARJİNAL_BEY Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Dorian gray - Oscar WildeMeyhane - Emile zola 0 2 Yorumla Balamirkağan +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla MARJİNAL_BEY +1 yıl Rica ederim 👍 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şeker portakalı 0 1 Yorumla Balamirkağan +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
LeyaLeya Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Nutuk... 0 1 Yorumla Balamirkağan +1 yıl Okudum harikalar harikası 🔥🔥🔥 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yüzüklerin efendisi
Teşekkür ederim
Katrei matem, şah sultan, 100. Ad , sarıkamış
Teşekkür ederim
Nietzsche agladiginda kadar beni etkileyen bir kitap olmamisti.
Albert Camus /Veba. Jose saramago /Körlük/Görmek // Fareler ve insanlar muzikali.
Teşekkür ederim
Rica ederim.🌸
Dunya klasiği örneği vermek isterim karamazov kardeşler bende çok iz bıraktı
Teşekkür ederim
Körlük kitabı Portekizli bir yazarındı.
Teşekkür ederim
Rica ederim kardeşim.
Dostoyevski insancıklar
Teşekkür ederim
Insan ne ile yaşar guzeldi
Yok be. Altı üstü kitap
Dorian gray - Oscar Wilde