Yıllardır bu adamın Green Arrow rolünü canlandırmasını bekliyorum ben, tipleme bire bir uyuşuyor çizgi romandan fırlayıp gelmiş Oliver Queen resmen adam :D
Sons of Anarchy henüz izlemedim ancak diziyi ve bu adamı biliyorum DC sinematik evreninde Green Arrow rolü için düşünüldüğüne dair bazı haberler var umarım gerçek olur zaten Green Arrow'da Robin Hood tarzı bir karakter ve orta çağ okçusu havasına yakın sayılır, sadece günümüze uyarlanmış hali o açıdanda çok iyi oturur bence :)
Şarkısını ya da oyunculuğunu veya yazdıklarını beğendiğim kişiler var ama bunun ünlülükle ya da tanışmak istememle alakası yok yabancı biri yoldan geçen biri ile tanışmak istermisin demek gibi bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Charlie Hunnam
Yıllardır bu adamın Green Arrow rolünü canlandırmasını bekliyorum ben, tipleme bire bir uyuşuyor çizgi romandan fırlayıp gelmiş Oliver Queen resmen adam :D
Adam çok iyi ya Sons of Anarchy le tanıdım adamı ama tam bir orta çag savaşcısı tipi var
Sons of Anarchy henüz izlemedim ancak diziyi ve bu adamı biliyorum DC sinematik evreninde Green Arrow rolü için düşünüldüğüne dair bazı haberler var umarım gerçek olur zaten Green Arrow'da Robin Hood tarzı bir karakter ve orta çağ okçusu havasına yakın sayılır, sadece günümüze uyarlanmış hali o açıdanda çok iyi oturur bence :)
Umarım kanka ya DC fanı bile olurum jejeje
Bende mike tyson görmem isterim uzun uzun sohbet ederiz kahve içeriz onla var bi hayalimiz
Aynen oda çok iyi olurdu ama ropörtajlarda falan gördüğüm kadarıyla Dwayne Johnson'da baya samimi ve sohbeti saran bir insan :D
Reynmen ile röportajı vardı soruyodu en çok korktuğunuz Türk dövüşçü var mı diye oda Gökhan saki diyodu
Hiç biri belki okuduğum kitabın yazarı ama sanmıyorum
Hiç mi idolün ya da huyunu suyunu beğendiğin bir ünlü yok?
Şarkısını ya da oyunculuğunu veya yazdıklarını beğendiğim kişiler var ama bunun ünlülükle ya da tanışmak istememle alakası yok yabancı biri yoldan geçen biri ile tanışmak istermisin demek gibi bana
E aynı şey değil ki
Değil mi yüz binlerce ünlü var belki bunlardan onbinlercesini bilmiyorsun senin gözünde bir değerleri yok yani senin gözünde ünlü bile değiller misal
Kanka bu kadar derinlemesine düşünmene gerek yok her şeyi, eğlenmene bak
Ben zaten görüş yaptım geçtim sen merak ettin diye açıkladım derin değil bunlar 2 2 4 hesabı derinlerde ohoooo boş ver onları
Anladım kanka senin düşüncen oda
Gülşen. O besteleri nasil yaptığını ve fitliğinin sırrini öğrenmek isterdim
Erkekler böyle çekici olduklarını mı sanıyor
Konuyu değiştirme hızım skxhdhzhs çekici olmaya çalıştığını söyleyen olmadı kanka sakin ol :D
Ama madem konu buraya geldi kadınlar got baş açınca çekici olduklarını mı sanıyor :D
Snoop dogg
İyide Spoop Dogg'un ayık haline denk gelebilmen mümkün değil :D
Daha iyi boş ver beraber cekeriz🤣
Beren saat
Mike Tyson 👍kral
Naim Süleymanoğlu
Mahmut tuncer
Murat boz
Ronaldo
Michelle morrone
Michelle morrone