Kayseri'den aşk mı bulunur ya ben bu sitede hiç soru sormam sadece cevaplarım ve çok uzun süredir büyüyeyim emin ol çok insan tanıyorum Benim demek istediğim o değil yani aşk Bir dert değil dedi ki aşkın kendisi derttir acıdır insanın bazen yüzler bazen ağlatır ama olmuyor 🎧🎶 Ben şu sıralar sadece müzik dinlemeyi seviyorum
Ben efkarlandıracak değil yani dinlediğim şarkılar böyle kafamı dağıtması ve ritmini sözlerini beğenmem yetiyor yani belki telefonumda müzik dinliyorum 2.000'e yakın şarkı var ama şu sıraları sadece taladro'nun şarkılarını seviyorum eski şarkılara yapılan onun düzenlediği şarkıları seviyorum 😊🎧🎶
İzmir Kayseri'ye göre güzeldir Ben Kayseri biliyorum denizde olan şehirleri seviyorum Kayseri'nin her yeri dağ görmüyor musun ayda bir iki kere gittiğim oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Giden gider Gittiği gün biter gidenlere söyleyin dönüşleri iptal
Güzel söz teşşekürler
Rica ediyorum
Gece mi kaldı sabah oldu. Geceler iyi değil bu arada
Doğru sabah oldu ama harbiden çok sıkıcı bir geceydi
Şarkı göndersem olmuyor mu
* güzelse yaşayın keyfini!!!
Ka h p e l i k güzelse yaşayın keyfini!!!
Oldu oldu sıkıntı yok
https://youtu.be/YAyqg2hyX-E
Buda benden sana geceye bir şarkı 😌😌🎶🎧
Teşekkür ederim sağolasın
https://youtu.be/HdFFYSGDEn0
Buda benden sana gelsin bu şarki
Rica ederim ben de senin şarkın için çok teşekkür ediyorum saygılarımla 🤗🤗
Rica ederim ☺
Geçen güzel olsun 😊🤭
Eyvallah seninde gecen kalbin kadar güzel olsun ☺
Eyvallah Minnoş eyvallah 😊😊 dilerim bu hayatın insanları çok fazla kalbini kırmaz..🤲🙃 kırmalarına izin verme
Allah'a şükür bir derdim yok ya
Amin normalde dersiniz bir insan yok ama ilginç Allah dert vermesin o zaman mesela şu an uyuyamaman da bir dert değil mi normal insanlar uyuyor 😊😊
Bu KS de hiç sevgilim veya aşk acım ile ilgili bir şey paylaşmadım hiçte derdim yok ne güzel ama benim kısmetim kapalı sıkıntı yok
Ben normal değilim uyku düzeni denilen bir şey yok bende
Kayseri'den aşk mı bulunur ya ben bu sitede hiç soru sormam sadece cevaplarım ve çok uzun süredir büyüyeyim emin ol çok insan tanıyorum Benim demek istediğim o değil yani aşk Bir dert değil dedi ki aşkın kendisi derttir acıdır insanın bazen yüzler bazen ağlatır ama olmuyor 🎧🎶 Ben şu sıralar sadece müzik dinlemeyi seviyorum
Benim tek derdim dinlediğim şarkılardaki sözlerin bana acı vermesi
Aynı durum bendede var dinlediğim şarkı sözleri acı veriyor ama ben dinlemiyorum efkarlandıracak şarkı
Kayserili misin
Hayır sen Kayserili misin
Ben efkarlandıracak değil yani dinlediğim şarkılar böyle kafamı dağıtması ve ritmini sözlerini beğenmem yetiyor yani belki telefonumda müzik dinliyorum 2.000'e yakın şarkı var ama şu sıraları sadece taladro'nun şarkılarını seviyorum eski şarkılara yapılan onun düzenlediği şarkıları seviyorum 😊🎧🎶
Ben aslen Bursa doğma büyüme mersinliyim
Evet kayseriliyim ama İzmir 'de yaşıyorum
Ne bileyim sen Kayseri'den aşk mı bulunur dedin kayserilisin sandım 😂
İzmir Kayseri'ye göre güzeldir Ben Kayseri biliyorum denizde olan şehirleri seviyorum Kayseri'nin her yeri dağ görmüyor musun ayda bir iki kere gittiğim oluyor
Ha pardon onu KS de aşk mı bulunur ya dedim onu Kayseri olarak düzeltmiş pardon 😀😀😉😉🤭🤭
Erciyes dağı ali dağından başka güzel şeyler yok 😂
Aşktan yana ben de dert etmiyorum beni sevmiyorlar zalimin kızları gıı😊
Neyse bir şey diyormusun bende yatayım artık 😂
İyi uykular diliyorum Kayseri bin gülü 😊😊
geceyi bitirdik sabaha günaydın
Sanada günaydın
tesekkurler
Sessizliği dinle söyleyecek çok şeyi var
Reçel tahin VERGİ SOKAN
Grip oldum uyuyamıyorum ne sözü
Geçmiş olsun
İnşallah geçer ya vizeler başladı
İyi sabahlar
Sağol sanada
Neden uymadın🤔
Uykum yok
Dün geçmi uyandın
Dün geç uyandım bugün sabah 9 da uyandım ama uykum yok
20 saatir uyanıksın 😮
Evet, 😂
Tebrikler 10 puan 😅
Bende şu an uyumak istiyorum fakat. Bu site uyku düşmanı gibi engel oluyor
Banada engel oluyor bu site 😂 ama şimdi kararımı verdim uyuyacağım
Dur uyuma
Sebeb
Sohpet ederdik. madem bu saate kadar uyumadım az daha dur
Gece 11 de nescafe içtim aradan 2 saat felan geçti Türk kahvesi içtim uykumu böylece kaçırdım ama şimdi uykum geldi canımda sıkıldı
İyi geceler
Bu saate kadar yapıyordun
Öyle takılmaca
Bende boş boş oturuyorum
Çok kötü
Kötü ve sıkıcı
Hemde nasıl
Napalim bilmiyorum
Şarkı dinle dinle sıkıldım bende
Al bendede o kadar
Dün gece ne kadar güzeldi
Ama bu gece zehirli geçecek
Neyse rahatsızlık verdiğim için özür dilerim kusura bakma lütfen iyi sabahlar dilerim 🌹👍
Sıkıntı yok iyi sabahlar olsun inşallah
Cümleten
Sabah oldu artık
bi söz
Ücretli sohbet edelim mi
05.11
bozuk bea