Kitap okumayı her zaman sevmişimdir. Hele o kitap kokusu en sevdiğim kokulardan. Bu güzel kitapları bana hediye ettiği için @Abdurrahman00t 'ye çookkk teşekkür ederim🌸🌸✨✨

Kitap okumayı her zaman sevmişimdir. Hele o kitap kokusu en sevdiğim kokulardan. Bu güzel kitapları bana hediye ettiği için @Abdurrahman00t 'ye çookkk teşekkür ederim🌸🌸✨✨

Evet ayırırım, kitap okumayı çok seviyorum. Kitabın içine, karakterlerin hayatlarına dahil olmayı çok seviyorum. Harika bir kitap hediyesi almışsınız. Özellikle Bizimle Başladı Bizimle Bitti kitabı çok güzel bir kitaptır. Kitaptaki tüm duyguları hissediyorsunuz. İkinci kitabı yeni yılda gelecek, sabırsızlıkla onu bekiyorum bende. Keyifli okumalar diliyorum şimdiden🌸
Kitap okumak için zaman ayırmak gerekiyor.
En saçma bulduğum şey zaten boş zamanlarımda kitap okurum denmesi. Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır demişler.
Kitap okumak istersin ya da okumazsın mesele bu. Bir şey yapıyorsan zaten ona zaman ayırmışsındır.
Şu zaman ayırırım diye değilde kitap okuyorum zaten genel olarak. Şu vize haftam bitsede kitap okusam :( Bizimle Başladı Bizimle Bitti kitabını çok sık görmeye başladım, aşırı merak ediyorum, ağlayanları gördüm, okumak istiyorummm...
Bencede ondan başlayın, ekledim alacaklarıma, artık ne zaman elime para geçerse alırım... :/
Ağlamayı seviyorum kitaplarda, 😄 o duygu geçişi benim için çok önemli. Her kitapta ağlatmaz insanı tabi ki, yazarın karakterler tarafından duyguları geçirmesi kolay değil... Yaa ama çok minnoş geldi. 🥺Annemin en son yapacağı şey herhalde kitap okumama izin vermemesi, aman Allah korusun, ne kadar kötü bir düşünce bu. Kitapkurdu kızları var çok zor...🙄😄
Çanakkale Savaşı ve Şehitleri diye bir kitap okumuştum. Ama ben okudukça ağladım. Hepsi yaşanmış bir öykü olunca hasta oldum ağlamaktan. Ben hem okuyorum hem bir yandan ağlayınca hasta oluyorum diye kızdı. O zaman çok ağlayın anlık kızdı bir daha kitap okumak yok diye. Tamam ağlamıycam dedim ama hee görürüz bakalım demişti 😬😬😂
Evet, ayırırım.
Ne demek güzel arkadaşlar için az bile. 😬🌸✨
Tamam kız 40 gün teşekkür et 😂😂
😂😬😬
Teşekkür etme sırası bana geldi 😬 teşekkür eig için. 😬😂😂
#Eigverenaltınalsın 🌟💰😂
Cevap
20Cevap
Geçen yıl böylr bir alışkanlık kazandırmıştım kendime. Her gece 1 saat kitap okuyordum ama birkaç ay önce bıraktım yine
Evet özel zaman ayırıyorum
Bebekten önce ayda 3-4 kitap bitirmeye çalışırdım gğn içerisinde boş oldukça kitaplara dalar , sanki yaşıyormuşcasına merakla okurdum. Ama ne yazık ki bebeğim doğduktan sonra uyumaya bile zor fırsat buluyorum. O uyuyuncada diğer işleri yapmaktan kitaba sora gelmemeye başladı 😔😔
Güzel günlerde oku çok güzel görünüyorlar. Okuma alışkanlığı edinemedim bir türlü hep dizi film ve müzik müptelası oldum ben maalesef
Teşekkür ederim 🌸✨

Yollarda okuyorum
Oo tabi ya hep kendinize çalışın 😂 kitap okumayı severim fırsat buldukça okurum genelde geceleri.. Keyifli günler..
Ah canımsın yavrum 🤗❣️❣️ şaka yapıyorum ya güle güle kullan bebeim 💋
Rica ederim yavrum ❣️🥂
Evet haftasonları illaki 1 saatim kitaba.. güzel günlerde oku.
Ayiririm da bu siralar, bu ay iyi bir baslangic yapamadim. Normalde her ay en az 3 kitap okuyacak sekilde plan yaparim ama 1 kitabi yarida biraktim bu ay ne yazik ki:/ su an kirmizi sacli kadin kitabini okuyorum ve cok akici gitmiyor. 😕
Keyifli okumalar dilerim.. Evet özel zaman ayırmaya çalışırım..
canım istediği zaman okurum öyle zaman falan belirlemedim güle güle kullan bu arada :)
Her gün 1 saat kesin ayırırım. Bak gerçekten kendisini tebrik ederim. Bence kitap hediyesi en güzel hediye çeşidi. Böyle insandan zarar gelmez. 😂
Aklıma geldikçe kitap okurum özellikle kitap okumak için zaman ayırmam. Kitabı bitirmek için de uğraşmam hızlı okumak yerine yavaş her cümleyi anlayarak okumayı tercih ediyorum
birkaç kitap var okuyacağım
okumak için aldığım birkaç kitapta var:) okuyamaya başlarım sanırım yakın zamandır..
Şöyle bir söz vardı “kitap uyanmak için okunur uymak için okunmaz”
Uymak için kitap okuyanları anlamıyorum kitap için ayrı saat ayarlanması lazım
Şahsen en sevdiğim özelliklerimden biridir. Kitap okumak için ayırdığım zamanları çok seviyorum ve o anları gerçekten dolu dolu geçirdiğime inanıyorum.
Okumak istiyorum ama sıkılıyorum bunu nasıl aşabilirim
Kitap okumayı bıraktım, artık iş dışında kitap okumuyorum
Bu aralar kitaba ayıracak vaktim yok. Daha çok sosyal hayatı yaşıyorum.
Her gün uyumadan önce minimum yarım saat kitap okurum.
Bayadır ayıramıyorum fakat her fırsat bulduğumda okuyorum ☺️☺️
Bütün sosyl medya hesaplarımı sildim ve kitap okuyorum o zamanlarda
Yatmadan önce okurum gün içinde fırsatım olmuyor
hafta içi günde 2 saat aşağı yukarı. hafta sonu belli olmaz.
Evet. Her gün, az da olsa kitap okumaya vakit ayırırım muhakkak. Dış dünyayla bağlantımı keser, kitabın içinde kaybolurum..
hayır aklıma geldikçe okurum...
Herkese bi abdurrahman lazm
Pek okumam maalesef.
Ben başka türlü okuyorum 🤣
akşamları ama o kdar çok vakit ayıramıyorum artık
Ayırırim zaman
Evet her gün mutlaka okurum.
Genelde yatmadan önce okurum
Hayır , zamanım varsa okurum.
Her zaman.
Tabi ayıririm
Bazenn