Tabii ki faydalanırım.👀
Devletin böyle etkinlikler yapması da çok güzel...

Tabii ki faydalanırım.👀
Devletin böyle etkinlikler yapması da çok güzel...

İşimin vardiyalı olması ve 12 saat çalışma olduğu için hiç bir kursa gidemiyorum. Bedavayı geçtim para da vereyim desem uymuyor zaman. Evden işe, işten eve o kadar
Emekli olduktan sonra insanların gideceği yerler olarak görüyorum ben genelde buraları. Artık insanlar çocuklarını at gibi sinavda yarıştırdığı için bu gibi aktivitelere gidemiyorlar.
Yok faydalanmıyorum gerek duymuyom 🤭
Ücretsiz oyun olsa hemen dalarsınız ama bayım 😁
Sağol bebikk 💋
♥️
Çoçukken bağlama çalmayı öğrendiğimde gittiğim kurs, az bir miktar para alıyordu. ozamanlar ücretsiz kurslar varmıydı bilmiyorum. ilkokul 2 de başlamıştım çünkü hatırlayamıyorum
Cevap
12Cevap
Maalesef faydalanmıyorum ama isterdim
Hiç o kadar ciddi bir adım atmadım. Ben yıllardır hep bir şeyler çalmak istediğimi söylerim ama genelde lafta kalır. Bir adım öteye taşıyamadım bunu.
Hiç bir kurstan faydanalamıyorum adı var kendi yok gibi. 😄
geçen sene ismek'e başvuru yapmıştım ama aşılı olmadığım için kabul edilmemiştim :( tebrik ederim seni de
Elimde uzun sap bağlama var şahsen onu verip keman alacağım ve keman kursuna gitmeyi düşünüyorum.
Faydalanmıyorum. Bulunduğum şehirdeki ilgili kursların öğreticileri hayli narsist. Ücretli kurslar çok daha iyi.
Ben ücretsiz olana hiç denk gelmedim azda olsa para mutlaka ödeniyor
Şu an için piyano ve bale kurslarına devam ediyoruz. Saatlik 200 TL🙃
Keman kursuna yazıldım fakat çalıştığım için şu an gidemiyorum😐
Şansım olsa denemek isterdim şu an için mümkün değil
Nerede ben de gideyim
Kültür merkezleri her yıl kültürel ve sanatsal kurslar düzenliyor. Sadece enstrüman değil, diksiyon, yazarlık ve tiyatro kursları da var.
Pek vaktim yok yoksa guzel olurdu
Enstrüman çalıyorum zaten
Zamanın da evet
hayır ama öğrenme isteğim var.
Maalesef hayır
Evet
Vakit yok bende :)
Hayır...
Faydalanirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?