Kültür & Sanat En sevmediğiniz webtoon karakteri hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Yoojin seni sevmiyorum bana sadece kötü birini canlandırıyorsun aklımda. Güncellemeler+1 yıl Kültür sanat ne lan? Güncellemeler+1 yıl Yanlış kategoride ben seçmedim En sevmediğiniz webtoon karakteri hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Yoojin sevmiyorum bende 0 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Sen hangisini sevmiyorsan onu.Bu arada ben de değiştiremiyorum konuyu büyük ihtimalle moderatörlerden biri değiştirmiş. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yorks olabilir Yorumla Soran +1 yıl Anladım askm Yorumla
YanlızAdam412 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl webtoon okumuyorum ama anime olarak esdeath sevmem :) 0 2 Yorumla YanlızAdam412 +1 yıl otomatik seçim saçmalamış yine Yorumla Soran +1 yıl Aynen ôf Yorumla
bulanıkgörüyorum Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Donghyun malı 😡 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bj Alex mi Yorumla bulanıkgörüyorum +1 yıl Evt Yorumla bulanıkgörüyorum +1 yıl Painter of the nighttaki uke de vardı, unutmusum. O da mal. Yorumla Soran +1 yıl Aptalları sevmiyorsun anladımm dnjzzm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yoojin sevmiyorum bende
Sen hangisini sevmiyorsan onu.
Bu arada ben de değiştiremiyorum konuyu büyük ihtimalle moderatörlerden biri değiştirmiş.
Yorks olabilir
Anladım askm
webtoon okumuyorum ama anime olarak esdeath sevmem :)
otomatik seçim saçmalamış yine
Aynen ôf
E şey neydi adı Hivatari kai
Donghyun malı 😡
Bj Alex mi
Evt
Painter of the nighttaki uke de vardı, unutmusum. O da mal.
Aptalları sevmiyorsun anladımm dnjzzm
Webtoon okumuyorum