Zaman zaman aramızdan birilerini de çiziyorum. Çizdiğim kişilerin isteğine göre bazen burada paylaştığım da oldu. Ancak burada karşılaşıp çizdiğim kişilerden beden ya da nü paylaşım izni veren hiç olmamıştı. Öncelikle bu izin için kendisine buradan teşekkür ediyorum.
25x35cm , 280gr kağıt üzerine kuruboya çalışma… Ancak hafif bir su dağıtması da mevcut. Referans fotoğraftaki bazı öğeleri atlamak durumunda kaldım kaotik bir görüntü olmaması için…
Görüş ve beğenilerinize sunarım…
Aramızdan birinin resmini yaptım, sizce nasıl görünüyor?
Aslında mesaj yazdım ama burada da teşekkür etmek istiyorum. Aslında açıkçası resmimi yapacağınıza çok inanmamıştım. Öyle mutlu oldum ki dün mesajınızı görünce. Ayrıca yüzümü saklama şeklinize hayran kaldım. Dünden beri bakıp duruyorum, öyle görünmez detaylarımı işlemişsiniz ki... Hayatımda aldığım en güzel hediye belki de bu. Çok ama çok teşekkür ederim... Çok sevindirdiniz beni...
Asıl ben teşekkür ederim, dediğim gibi çizdiklerimin pek çoğu için paylaşım izni alamadığımdan paylaşmıyorum. İnan bana paylaşmama izin verdiğin için daha da çok sevindim. Detay konusuna gelince, demiştim ya birkaç fotoğraf diye, bu yüzden işte… Seni resmetmekten cidden çok keyif aldım, tekrar teşekkür ederim. 🙏🏼
Genel olarak güzel sayılabilir daha iyisi olabilirdi daha özenli çizseydin daha güzel olurdu zamanın çok olmalı özenmen için ben uğraşsam daha iyi çizerim ama karakalemde renkli çizime daha geçmedim
Pozitif ayrımcılıktan ziyade estetik, profesyonel bir ressam değilim, kendi kendime elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum. Erkek çizdiğim zaman beğenilmiyor çünkü çok feminen duyuyor erkek çizimlerim bile…