Bir günde okudum desem. Her sayfası, her cümlesi ayrı güzel. Ruhuma hitap ediyor. Tavsiye ederim

Bir günde okudum desem. Her sayfası, her cümlesi ayrı güzel. Ruhuma hitap ediyor. Tavsiye ederim
Kendine hoş geldin yeni okudum, kardeşimin son okuduğu kitaplardan ve onun kitaplarını okuyorum. Hayat kaybettiği yerden başlar siradaki okuyacağım kitap.

aa benim kitabımda orada :)))
Evet ve bu akşam onu okuyacağım.
Bi avm den aldım. mark antalya da terasa cıkıp kahvemi söyledim. yudumlarken ilk sayfasına baktım kahvenizi yudumlayın yazıyordu :) .
o anı, hislerimi , yaşanmışlığımı anlatıyordu. tekrar okuyacağım sanırım. resimdeki diğer kitapları sipariş ediyorum şimdi.
Sevindim. Bunlar erkek kardeşimin kitapları en son bunları okumuş ve bende evinden bir kaç eşyasiyla beraber aldım.
zevki güzelmiş diyelim ozaman:) tavsiye için teşekkür ederim
Rica ederim.
"Hayat Kaybettiğin Yerden Başlar" kitabı benim sanki yol göstericim. Bende bir günde bitirdim. Bazen içim sıkılınca rastgele bir sayfasını açıp mutlaka okurum. Diğer kitapları da çok severek okudum..
Fazla ise gönderir misiniz))
Geri gönderirim size:) paylaşmak güzeldir
Ben onlardan değilim:) fazlasıyla geri gönderirim ama gerçekten istemiyorsanız göndermeyin.
anlıyorum :) sorun değil teşekkür ederim
Bu tarz soruları seviyorum belki okumadığım gözümden kaçan bir kitap vardır diye ama elim boş dönüyorum nedense. şu an Japon edebiyatına başladım, Koushun Takami'nin Ölüm Oyunu adlı kitabıyla.
Ne güzel. Farklılıkları severim
Cevap
10Cevap
Yüzüklerin efendisi
Hakan Mengüç- Hiçbir karşılaşma tesadüf değildir.. süper bir kitap tavsiye ederim 👍🏻
Okuyacağım:)
Ben bi kaç tane kitabını toplu olarak satın almıştım hepsini okuyup bitirdikten sonra bende cevremde okuyacağından emin olduğum birilerine vereceğim. ( sen yola çık, yol sana görünür - Kalbin temizse hikayen mutlu sonla biter, - gitmeli miyim kalmalı mıyım) kitaplarını da okumanızı tavsiye ederim
Doğan cüceloğlu var mısın? Hakan Mengüç Hiç bir karşılaşma tesadüf değildir bunları okudum en son bunuda okucam merak ettim
Güzeldir
Miraç Çağrı 🦋 Fevkalade güzel bir kitap, insana yaşama sevinci aşılıyor. Benimde en son okuduğum kitap Esra Ezmeci/Kararı Ben Veririm
not alındı :) teşekkür ederim
Rica ederim 🌸
Çok değerli gördüğüm, saygın birisi...
İkinci sıraya ekledim:) teşekkürler
Ah şu Miraç Çağrı Aktaş yok mu askerde sen 17 yaşımsını okudum depresyona girdim be
seni sana anlattığı için mi dostum
Yok benden beter durumda olduğu için onu başta düşününce halime şükrettim sonra acıdın sonra kafam attı adam sevilmediği halde uğraşıyor ya
Hakan Mengüç tavsiye ederim daha ruhu dinlendiriyor
tecrübe...
Yok okurken adamın yerine kendimi koyuyorum hayal gücün ileri seviyede bire bir yaşamış gibi insana kötü hissettiriyor
olması gereken o. yazmak için yazmamış. hissederek ettirerek yazmış.. kalemine saglık
Hissetirdi saolsun 😂 ama yazık romandaki çocuğa başka romanlarını korkudan okuyamadım iyi sonla biten romanı var mı 😅
bu paylastıgım kitap ruhumu dinlendiriyor. her satırında kendimi buluyorum. okumadıysan oku
Joseph Conrad - Karanlığın Yüreği
Roma İmparatorluğu'nun gerileyiş ve çöküş tarihi
okudum güzel kitap
geçmişe degil bugüne uyan okudum
Bu aralar kitap okumaktan ziyade geçmişte okuduğum kitaplardaki altını çizdiğim cümleleri okuyorum 🤭
Samanta Schweblin - Yedi Boş Ev kitabını okudum.
yedi boş ev mi. ismi tuhaf. konusu ne acaba bakıyım
Kitabın ismi beni çekmişti, kafamda canlanan konu daha farklıydı. Kitap 7 ayrı hikayeden oluşuyor. Her hikayede aile ilişkileri, ebeveyn-çocuk ilişkisinin ön planda olduğu olaylar anlatılıyor.
evet baktım. bugün cok tavsiye aldım ama ilk sıraya bunu koyacağım sanırım :) sipariş ediyorum.
Keyifli okumalar şimdiden
teşekkür ederim :)
Hayat kaybettigin yerden baslar guzel
okudun mu
Evett güzeldi😌
:)
Bu kitabı okudum çok güzel.
En son Hiç bir karşılaşma tesadüf değildir. Hakan Mengüç onu okudum.
bende okuyacağım siparis ettim. tavsiye eder misiniz peki
Kesinlikle okunması gereken bi kitap
Şah mat daha bitirmedim
kalın bir kitap mıydı
fazla değil
İnsanlığımı yitirirken okudum
yitirdik mi sizce
Yitirmişiz
Buyuk Umutlar. Dun bitirmistim.
Beğendiniz mi peki
@Leyn301295 Evet, anlatimi ve konusuyla begendim. Oneririm okumanizi.
Yasin okudum usta tavsiye ederims
Sözü sevdım... 😏
Son ada
Okul ders kitabı
arayış
M. YILDIZ
Alamut
Demirkırat.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?