Ben sadece kız kardeşlerimi ve nişanlımı hamamı göndermek istiyorum. Nişanlım çok kapalı bir insan. O yüzden bazı vücutsal durumları bilmiyorum. Fakat kız kardeşlerim hamam sonrası bana rapor verebilirler.
Bu gelin hamamını nasıl yapmak icap eder?
Ben sadece kız kardeşlerimi ve nişanlımı hamamı göndermek istiyorum. Nişanlım çok kapalı bir insan. O yüzden bazı vücutsal durumları bilmiyorum. Fakat kız kardeşlerim hamam sonrası bana rapor verebilirler.
Bu gelin hamamını nasıl yapmak icap eder?
Neden böyle bir şey yapmak istiyorsun ki zaten evlendiğin zaman senin helalin olacak o zaman görürsün
Merak ediyorum.
Kardeşlerin beğenmezse ne olacak yani nişanı mı atacaksın? Ne saçma bakış açısı. O da seni görmedi damat hamamı yaptırıp o da sana baktırsın.
Baktırsın. Erkeğin malı ortada olur.
Hem gelin kızın hamamda yıkanması adettir. Kızın kusuru var mı yok mu diye bakarlar.
Cevap
2Cevap
Of şaka mısınız seninle evlenicek olan kıza üzüldüm kız bilse böyle düşündüğünü ayrılırdı yazık cidden çok merak ediyorsan başta sorsaydın ne tuhafsınız
Seni de gelin olurken yıkayacaklar. Dökecekler suyu kafana görümcelerin seni yıkayacaklar, sonra abilerine akşama rapor verecekler
Saçma sapan birisin kapalıysa hamamda da yıkatmaz kendini
Ben de nikahlanmam
Nikahlanmada saçma yani kardeşlerin onun neyini görecek yıkamayla çok saçma bir soru sormuşsun kusura bakma kendine açık birini bul. Kapalılar öyle senin zannettigin gibi hamamda soyunmaz.
Ya düşündüğün şeylere bak. Neler düşünüyorsunuz . Nelerin peşindesin
Sanırsın kurbanlık koyun alıyor
Karı alıyorum gardaş
Ahmak
adamda kardeslerini hamamda miker
Adam dediğin kim?
cok pardon soruyu soran kadin gibi geldi farketmedim.. dogru soyluyosun bu eski bir gelenek fakat simdi pek gerek yok herkes birbirini taniyor.. eskiden nisanli ciftler birbirini gorme sansi olmadigi icin gelinkiz hamam bahanesiyle goturulup kusuru var mı bakilirmis
Srfsizlik yapma
Bunu herkes düşünür. Ne şerefsizliği
O zaman sana verecek kişiyle ol belki o ahlaklı namuslu kız belki evlenmeyeceksiniz
Belki nasibin olmayacak ama sen srfsizlik yapıp görmek isteyeceksin böyle dngesizsn
Çok yanlış düşünüyorsun böyle bisey olursa inşallah olmazsiniz
Sana verecek kizla ol bence namusunu kirletme onun
O kız sana güvenmiş yazık sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?