Kültür & Sanat Noktalı defter aldım. Sizce ajanda olarak mı kullanayım yoksa defter olarak mı? Bilinmeyenelif Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Planlayıcı yapmakla not defteri olarak kullanmak arasında kaldım. Noktalı defter aldım. Sizce ajanda olarak mı kullanayım yoksa defter olarak mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Ajanda olarak bence 0 0 Yorumla
Chancingsociety Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Not defteri daha iyi olabilir. Bu arada mavi renk ojeye az rastlıyorum dikkatimi çekti 0 2 Yorumla Bilinmeyenelif +1 yıl Gri renk. Mavi gibi duruyor fotoğrafta. Yorumla Chancingsociety +1 yıl Gri de neredeyse hiç rastlamadığım bir renk. Sen bir istisnasın yani Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 574 cevap paylaştı. Not defteri olarak kullan. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Ajanda. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ajanda olarak bence
Not defteri daha iyi olabilir. Bu arada mavi renk ojeye az rastlıyorum dikkatimi çekti
Gri renk. Mavi gibi duruyor fotoğrafta.
Gri de neredeyse hiç rastlamadığım bir renk. Sen bir istisnasın yani
Planlayici olarak kullanmalısın
ajanda olarak güzel olur bence.
Kullan. Sence polis olmak mı daha iyi ögretmen olmak mı?
Not defteri olarak kullan.
Resim çiz ✍️
Ajanda.
ajanda olarak bence