😂😂😂😂 ya uyuşuk olsun, gelen kişi seni hayatın boyunca mutlu etsin, kendisi de seninle olduğu için mutlu olsun 😌 birbirinize değer verin, yerinde verin, ne bileyim böyle güzel bir hayatınız olsun 😊 Mutluluk, huzur, aşk şu hayatta en önemli 3 şey bence 😊😊😊
Ya aslında ufak bir yaram var bu konu hakkında, biraz ondan da çekiniyorum bazen 😔 biraz da utanıyorum sanırım yani... Aslında bir sürü şey oldu da işte 😔 bilmek istersen yani bir ara anlatırım istersen 😌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
şu an bu şarkıyı dinliyorum..
https://www.youtube.com/embed/dtOVR1Da9E0bunu dinledim
https://www.youtube.com/embed/psuRGfAaju4Bat artık parlayan güneş
Karanlığa karış
Ve sen de ayışığı
Sen de kaybol
Keder ormanı, benim üzgün kardeşim
Gel birlikte üzülelim;
Sen yapraklarına
Ben gençliğime
Senin yaprakların, kardeşim
Geri gelecektir yine
Fakat benim gençliğim, kardeşim
Bir daha geri gelmeyecek.
Senden iyi aşk adamı olur 🤣😊
Yaaaaa 😂😂😂 efendim utandırıyorsunuz
Seni alan yaşadı utanma 🤣✨
Yaaaa 😂😂😂😂 ya gerçi ben pek bir ilişkim olacağına inanmamaya başladım ama hayırlısı inşallah 😂😂😂
Bende öyleyim can inan ki kader ortağım biz sap geldik sap gideceğiz 🤣😊
Ayyyy hayır hayır sap geldik ama sap gitmeyelim 😂😂😂😂😂 ya bir şeyler olsun hani artık, bir farklılık ne bileyim 😂
Evrene güzel mesaj gönderiyorum anlamıyorum bir yerde takılı kaldı mı ne ayuşuk valla bana gelen kişi de 🤣
😂😂😂😂 ya uyuşuk olsun, gelen kişi seni hayatın boyunca mutlu etsin, kendisi de seninle olduğu için mutlu olsun 😌 birbirinize değer verin, yerinde verin, ne bileyim böyle güzel bir hayatınız olsun 😊 Mutluluk, huzur, aşk şu hayatta en önemli 3 şey bence 😊😊😊
Sana neden biri gelmiyor ağzın iyi laf ediyor maşallah kızları görünce dilin lal mi oluyor tutuklanıyor musun anlamadım 😅
Ya aslında ufak bir yaram var bu konu hakkında, biraz ondan da çekiniyorum bazen 😔 biraz da utanıyorum sanırım yani... Aslında bir sürü şey oldu da işte 😔 bilmek istersen yani bir ara anlatırım istersen 😌
Aşkım Klava ❤️
Serdar Ortaç/ İlaç
İlaç vermedi mi doktor aşk acısına 🎶🎶
tavukları pişirmişem hacıyıda çarşıya göndermişeeem 😌
Haluk Levent - Dağlar Dağlar
Sabah sabah iç karartmak istemem
erzurm halayları
bay trapıst kodes
Link atamiyorum Hüznün gemileri
Cem Adrian - Kül
Seni ben ellerin olsun diye mi sevdim