Kültür & Sanat Güzel bulduğunuz bir sözü yoruma bırakır mısınız? papatya__6 Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba…Güzel bulduğunuz bir sözü yoruma bırakır mısınız? Güzel bulduğunuz bir sözü yoruma bırakır mısınız? Cevapla Yorum Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Cenkistanbul Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tüm muhteşem hikayeler iki şekilde başlar: “ya bir insan yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir.”Tolstoy 1 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güvenmeden yaşayamaz insan önce kendine, sonra dengine.. 1 0 Yorumla
KimGotumuElledibenim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Neyi yaptıklarını bilip niye yaptıklarını bilmeden kimseyi iyi ya da kötü diye yargılamayın. 1 0 Yorumla
Göktürksencer Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Sevginin diktiği dikişi kabirde melekler bile sökemez 1 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sen elmayı seviyorsun diye elmanında seni sevmesi şart mı 1 0 Yorumla
stk026 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl canının yandığını hissediyorsan canlısın demektir bir başkasının canı yandığında seninde canın yanıyorsa insansın demektir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Ne ekersen onu biçersin, sözü çok doğru. Her hareketin bir karşılığı var illa ki. 0 0 Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
...
Tüm muhteşem hikayeler iki şekilde başlar: “ya bir insan yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir.”
Tolstoy
Güvenmeden yaşayamaz insan önce kendine, sonra dengine..
Neyi yaptıklarını bilip niye yaptıklarını bilmeden kimseyi iyi ya da kötü diye yargılamayın.
Sevginin diktiği dikişi kabirde melekler bile sökemez
Sen elmayı seviyorsun diye elmanında seni sevmesi şart mı
canının yandığını hissediyorsan canlısın demektir bir başkasının canı yandığında seninde canın yanıyorsa insansın demektir
Ne ekersen onu biçersin, sözü çok doğru. Her hareketin bir karşılığı var illa ki.
Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca
İnsan yaşıyorken özgürdür..
Yaşın değil yaşadıkların öğretir sana hayatı.
İyilik iyidir