Kitaplardan mı, dinlediklerinden mi, izlediklerinden mi, yaşadıklarından mı? En çok nelerden etkileniyorsunuz?

Kitaplardan mı, dinlediklerinden mi, izlediklerinden mi, yaşadıklarından mı? En çok nelerden etkileniyorsunuz?

#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
⭐Hayatın tokatı en etkileyici biçimde bizzat benim kendi yaşadıklarımda gizli. Diğer yöntemleri muazzam etkilensem bile bi yerden sonra yapay buluyorum. Hayat birebir basıyor ya damarıma. Bundan ötesi olamaz.⭐😃😃😃😃
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Yaşadıklarım, hepsine bedel sanırım... İzlediklerimde, dinlediklerimde veya okuduklarımda ise: mutlaka gerçek hikayeler var ise etkiler beni. Mesaj veren şeyler ikinci planda kalır her zaman.
Cevap
13Cevap
Film izlemek
Merhabalar 🙃
Genellikle. Okuduğum kitaplardan etkilenen bir insanim , okuduklarımdan öğrenmeyi severim.
Birkaç gündür en çok gördüklerimden sanırım.
Öyle şeyler görüyorum ki kendimi sorgulamaktan illallah ettim diyebilirim.
Dinlediklerimden etkilenirim sesi de hoş ise.
hepsinden biraz etkileniyorum.. yani hepsinin olayları anlatma yolu farklı..
Kitaplar , resimler , müzikler , duygumu anlatan her sanat parçasından etkilenirim
Genelde izlediğim şeylerden etkilenirim. İzlemeyi daha çok severim
Okuduğum şeylerden pek etkilenmiyorum. İzlediklerim, yaşadıklarım, duyduklarım beni etkiler.
Dinlediklerimden :) müzik dinlemeyi o yüzden seviyorum galiba
Kendimi bulduğum her şey etkiliyor beni..
Bu daha çok şarkılarda oluyor sanırım..
kitap ve izleme...
görsellik daha kalıcı bende.
Ben genelde kitaplardan etkileniyorum çünkü kitaplar insana insanın istedigini verir insan onu kendinde bulur katılır sartlandirir ve yön verir hayatına
İzlediğim filmler den etkilenirim
Dinlediklerimden daha çok etkilenirim...
Hepsi etkiler aslında ama en çok kitap 😅
Kitaplardan etkilenirim
Gördüklerimden
Merhaba.
Kitaplar.
En çok gördüklerimden
Hepsinnden de etkileniyom benn yaa
Dinlediklerimden..
Kitaplardan daha çok etkilenirim
Kitaplar filmler
İzlediklerim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?