Kültür & Sanat Bir şiir dörtlüğü bırakın? birisimervemidedi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bir sevgiyi anlamak,Bir yaşam harcamaktır.Harcayacaksın.~Özdemir Asaf Bir şiir dörtlüğü bırakın? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Anılar defterinde gül yaprağı gibiUnutuldum, kurudumBaşıma düşmüş sevda ağıBir başıma tenhalarda kahroldum 0 0 Yorumla
Gürkanbedir Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Merhabalar 🙃Kaldı işteÇayımız bardaktaÇocukluğumuz sokaklardaMutluluğumuz kursağımızdaSevdiklerimiz uzaklardaGülüşlerimiz fotoğraflarda” 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Kizlarsoruyor'u sevgiden ibaretUzaklaşamazsın ondan her türlüSilersin hesabı her daimGelirsin geriye geriye. 1 1 Yorumla Hafız__ +1 yıl 😂👍 Yorumla
Verrirrt Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Mavi, bir renkten daha fazlası bence. Sonu olmayan bir gökyüzü, umut dolu bir deniz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Anılar defterinde gül yaprağı gibi
Unutuldum, kurudum
Başıma düşmüş sevda ağı
Bir başıma tenhalarda kahroldum
Merhabalar 🙃
Kaldı işte
Çayımız bardakta
Çocukluğumuz sokaklarda
Mutluluğumuz kursağımızda
Sevdiklerimiz uzaklarda
Gülüşlerimiz fotoğraflarda”
Kizlarsoruyor'u sevgiden ibaret
Uzaklaşamazsın ondan her türlü
Silersin hesabı her daim
Gelirsin geriye geriye.
😂👍
Mavi, bir renkten daha fazlası bence. Sonu olmayan bir gökyüzü, umut dolu bir deniz.