Çooookk severimmmm hatta kitaplığımın kocaman bir rafını tamamen şiir kitaplarına ayırdım kdmdkdk
Şiir sevince ister istemez birkaç dize ezberliyorsunuz zaten :) öyle oturayım da ezberleyeyim diye uğraşmıyorum. Zaten okudukça bir bakmışım farkında olmadan ezberlemişim :)))
(...) Bu gece görebileceğimi düşündüm seni Ustura ağzındaki uykumu ikiye böldüm. Ayak seslerimi toprağa içire içire Sessizce kapına geldim. Bir sarmaşık gibi duvara tutuna tutuna Pencereden içeri girmek isterdim. Bu fırsat her zaman ele geçmez. Meyveli dalınım, Salla beni. (...) Bahaettin KARAKOÇ
Evet evet şiirleri çok severim. Ezebere bildiklerim de var yarım yamalak bildiklerim de. Hele bir de bu şiirlerin hikayelerini okuyunca daha da seviyorum.
Yürü bre ehli deve endamını göreyim Sensiz geçen gecelerin ecdadını * Mecnun gibi top muyum bir * için öleyim? Leyla’yı da * mecnun’u da *. Bana yar olmayan karının izzetini itibarini * Yansın karıların alayı, Su veren itfaiyenin hortumunu *. Düşmüşüz bir bacım belasına, Koymadık diye taaa * ortasına, Kader böyle yazmış hatırasına… Ben böyle hatıranın hikayesini *! Kerem dağları deler bir * uğruna, Aslı gitsin de ona buna vurdura… Bir karı için değer mi hiç bütün bunlara, Her taraf * dolu mala iyi vurana. Fuzuli * peşine düştün gurbete, * serindir * derindir şifa verir millete, Ye kebabı iç şarabı vur karpuz göte, Bu gidişle kardeşim gidersin cennete.:D