Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler!
4 ay önce kitap okumaya başladım, şimdi ise böyle :))
Her okuyucunun kitaplığında olması gereken kitaplar nelerdir? Yeni başlayanlar için kitap önerileri gelebilir mi?
Teşekkürler şimdiden :)

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sigmund freud kitapları, yüzüklerin efendisi, hobbit, açlık oyunları, 1984, labirent, Aşk ve Gurur, The Martian, Kuzuların Sessizliği
bence yerdeniz büyücüsü ve dune kesinlikle okunması gereken seriler. onun dışında rus edebiyatına başlanacaksa işe gogol okumakla başlanmalı bence. sonuçta “hepimiz gogolun paltosundan çıktık.”
Kuran diyorum. Tüm kitapları bir kitabı anlamak için okuruz.
ZORT KASJLDSAKLDJSAJDKLDSAJDKLAS git o kitabının türkçe mealini de oku
Türkçe mealle tam anlamazsın ama Türkçe tefsir olabilir, okuyorum da zaten. Arapça da öğreniyorum ve orijinalini de okuyorum. Her iki hali de güzel ve dolu dolu.
Tefsir hocaların uydurduğu bir şey, meal de okursan ne olduğunu anlarsın
Okudum zaten. :)
çelişiyor işte sıkıntı orada
Ben bir sıkıntıya rastlayamadım. Biraz Arapça da biliyorum. Anlayabiliyorum. Bence olağanüstü güzel bir kitap, yol gösterici bir rehber. Siz neye inanmak isterseniz ona inanabilirsiniz. Ben sizi zorlayamam ama bence doğru yol budur. (Bu arada ben de siyasal İslam'dan nefret ediyorum :(
Bizzat ben de okudum diyanetin sitesine baktım cahiliye dönemi şiirlerine baktım sonuç ortada insan ürünü
Ben sizin görüşlerinize saygı duyarken siz böyle şeyler söylüyor, benim dinimi değersiz göstermeye çalışıyorsunuz. Anlayış konusunda eksikleriniz var sanıyorum. Sükunetimle tanışın.
Merhabalar
1. Nefretimi Alamayacaksınız
2. Devlet kitabı
3. Ruh adam
4. Gündüz Sefası
Nutuk, Denemeler (Bacon ve Montaigne), ya kısacası Hasan Ali Yücel serisi mükemmel okunması gerekir.