Sosyoloji veya sosyal psikoloji üzerine kaleme alınmış, önerebileceğiniz kitaplar var mı?

Sosyoloji veya sosyal psikoloji üzerine kaleme alınmış, önerebileceğiniz kitaplar var mı?

Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu'nun yeni kitabı, "Kitle Psikolojisi ve Toplumun Ruhu"nu almayı düşünüyorum.

Dün akşam CNN Türk'teki Gece Görüşü programında bu kitabından bahsetti, sanırım bugün de satışa çıkmış. Ben de alıp okumak istiyorum, göz atmak ve almak isteyen arkadaşlara da linki aşağıda paylaşıyorum.

Sosyoloji veya sosyal psikoloji türlerinde sizin de bana önereceğiniz, okuduğunuz kitaplar varsa ismini alalım, D&R'dan benim kitapla beraber sipariş edebilirim.

Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu (İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi/Gazeteci)

Kitle Psikolojisi ve Toplumun Ruhu

Güncellemeler
+1 yıl
Byung-Chul Han'ın "Psikopolitika: Neoliberalizm ve Yeni İktidar Teknikleri" kitabı ile Hulki Cevizoğlu'nun "Kitle Psikolojisi ve Toplumun Ruhu" kitaplarını az önce D&R'dan sipariş ettim.

Telefondan ekran görüntüsünü alamadığım için, cihazdan fotoğraf çekip atmak istedim, görüntü biraz kötü oldu ama idare edin 😄

https://www.hizliresim.com/rkbae08

Görüşleriniz için teşekkürler 👍