Kültür & Sanat Hiç minyatür kitap okudunuz mu? MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Mini mini minnak şeklinde kitaplar gelmiş tek lokmalık çok güzeller. 😃Seni okur yerim 🦁 Hiç minyatür kitap okudunuz mu? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Okumadım ama isterdim 1 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Küçük yazılar okumak hobilerim arasında, arada sırf gözlerime işkence olsun diye okurum.😄 1 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yalan söylüyor 😃 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Çok samimiyim 😄kendimce görme kaybı yaşamam bu şekilde okursam diye inanıyorum umarım yanılmıyorumdur. Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cep boy mu acaba? Yoksa parmak boy mu? Şimdi bilemedim. 1 5 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Sigara paketi kadar beybi Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Ha sigara kullanmıyorum kanka Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Olum illaki paketi görmüşsündür ebat bilirsin yani 😂 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Lan kitap anlamında yani :D Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Olum ya 😂😂 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Hiç bu kadar küçük okumadım sanırım ama kitaba bayıldım ah sherlock 😍😅 1 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Çok güzeller valla ahah Yorumla Rosse_ +1 yıl Belli keyifli okumalar 😌 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hiç okumadım ama aşırı mantıklı, direk çantaya, cebe atmalık. 1 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Kesinlikle valla Yorumla
Sevmeyiunuttum Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Pek tercih ettiğim bir şey değil. Çevirilerin kalitesi daha önemli benim için 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Okumadık, gözlerim bozuk benim 😃 1 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Triger kayışı mı attı noldu 😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Çok yüklendim gözlerime hajdsh :D bir şeyleri bozuk işte Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Okumadımm yazıları nasıl? 1 3 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Güzel okunuyor gayet valla. Yani sigara paketi gibi boyu Yorumla Odunumsuİnsan +1 yıl Büyüteç lazım değil yani teşekkür ederim Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Gözlerinde sorun yoksa lazım değil 😃 Yorumla
ASARAY Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Erkekler sever 2 sayfalık kitapp 1 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yalnız bu 250 sayfa Yorumla ASARAY +1 yıl Tek lokmalık cümlesi için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Okumadım ama isterdim
Küçük yazılar okumak hobilerim arasında, arada sırf gözlerime işkence olsun diye okurum.😄
Yalan söylüyor 😃
Çok samimiyim 😄kendimce görme kaybı yaşamam bu şekilde okursam diye inanıyorum umarım yanılmıyorumdur.
Cep boy mu acaba? Yoksa parmak boy mu? Şimdi bilemedim.
Sigara paketi kadar beybi
Ha sigara kullanmıyorum kanka
Olum illaki paketi görmüşsündür ebat bilirsin yani 😂
Lan kitap anlamında yani :D
Olum ya 😂😂
Hiç bu kadar küçük okumadım sanırım ama kitaba bayıldım ah sherlock 😍😅
Çok güzeller valla ahah
Belli keyifli okumalar 😌
Hiç okumadım ama aşırı mantıklı, direk çantaya, cebe atmalık.
Kesinlikle valla
Pek tercih ettiğim bir şey değil. Çevirilerin kalitesi daha önemli benim için
Okumadık, gözlerim bozuk benim 😃
Triger kayışı mı attı noldu 😃
Çok yüklendim gözlerime hajdsh :D bir şeyleri bozuk işte
Okumadımm yazıları nasıl?
Güzel okunuyor gayet valla. Yani sigara paketi gibi boyu
Büyüteç lazım değil yani teşekkür ederim
Gözlerinde sorun yoksa lazım değil 😃
Erkekler sever 2 sayfalık kitapp
Yalnız bu 250 sayfa
Tek lokmalık cümlesi için