Kültür & Sanat Karakalem çalışması denedim, becerebilmiş miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 134 Yapay Zekaya Sor yeğenin yaşını biraz büyütmüş olduk ama sağlık olsun :D Güncellemeler+1 yıl kızçem görünce bu ben miyim diye tepki verdi arkadaşlar :D Karakalem çalışması denedim, becerebilmiş miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Başarılı bir çizim olmuş 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Hiç fena değil. Bunu yapmak bile bir yetenek bence. Eline sağlık. 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Ya kac gundur karsima cikiyo her gordugumde guluyorum istemsiz naptin sen boyle LWNCNCMF 1 1 Yorumla Soran +1 yıl niye gülüyosun be Yorumla
glamourgoal Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl 8 yasindaki kizi 40 yasina nasıl getirdin. Taktire değer bir çizim olmus. 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ben de öyle başarılı biriyim işte :D Yorumla glamourgoal +1 yıl Kızın tepkisine üzüldüm 😀 Yorumla
limonlutart Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Açıklama kısmı çok iyi 😂 yeğenin görünce ne dedi Merak ediyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl dfghdfgh bu ben miyim dedi dfjgfdhjgfjkdgkfdg Yorumla limonlutart +1 yıl 😂😂 Yorumla
esmayim Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kesinlikle devam et. İleride iyi ki bırakmamışım kendimi geliştirmişim dersin. Çok iyi bir başlangıç bu! 0 0 Yorumla
Lifeisnice Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 5 yaşındaki çocuğu 35 yaşında kadın yapmışsın helal olsun. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Türkiyede yaşıyorsa çizimde öyle çıkması normal ajsja 1 1 Yorumla Suaymai +1 yıl 😂😂 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Gelecekteki halini görünce ne dedi yeğenin 😀Emeğine sağlık bu arada 0 0 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Güzel olmuş ama küçücük kız kocaman bir kadın olmuş 0 0 Yorumla
Sweetgirl23 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzel olmuş aslında ama fotoğrafla karşılaştırınca biraz komik çizmişsin 0 0 Yorumla
Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Çene şeklinde hata var çocuksuluğunu kaybetmis 0 0 Yorumla
mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Abi güzel çizmişsinde gözleri başına çıkacak ula 🤒 0 0 Yorumla
Doğa48 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kafasini ve boynunu genisletmissin gorsem abla derim ödşfckjghşdzfs 0 1 Yorumla Doğa48 +1 yıl Ama evet biseye benzemis yinede Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Yetenek var ama benzetememişsin yeğenine. Yaşı 40 olmuş kızın 0 1 Yorumla kendalliste_ +1 yıl 😂sesli guldum Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeğenin bunu gördükten sonra happy olmayacak fksjd 0 0 Yorumla
matemist Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Yaa bence çok güzel olmuş. Benim çizimim bayağı kötü 😅 0 0 Yorumla
Tenedose Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Böyle devam et, daha farklı denemelerde yapmalısın. İleri de kusursuz çizimler yapabilirsin 0 0 Yorumla
Vanessaa_ Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 95% +1 yıl Kız büyününce tipi nasıl olacağı bilmiş oldu sjjsjdjdhjd 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yanaklarinin asagisini uzatmasan yasi buyumez gibi sanki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cocugun gelecegini çizmişsin abi bayildim hfsjtejteyrwj 0 1 Yorumla Soran +1 yıl :D Yorumla
polyn Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl güzel cizmissin gayet geleceğe dönük bir çalışma bence 0 0 Yorumla
Fantezikral Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Mukemmel başarı 15 yaşında ki halini herkes çizemez 0 0 Yorumla
Ǥнσsτ_10 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Güzel olmuş bikac şey dışında.😄Devam et bence bırakma. 0 0 Yorumla
KIZSORUYORİŞTEAMK Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Benziyor aslında ama dağa çok çizmek gerekiyor tabiki 0 0 Yorumla
Aygirl03 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kaç sene sonraki hali bu😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 10 falan fdhghdf Yorumla
Biruh Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl ölçü almayı öğrenmeyi denemelisin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ilk denemem. Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl @mervelerdeeyizzz 😂😂😂😂😂 1 1 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl olum bu nolmuş 🤧😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl ölçü alıp çizersen daha güzel olur 0 0 Yorumla
CoolEmmi72 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Maşallah diyim. Çok güzel emeğine sağlık 0 0 Yorumla
Suaymai Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeğeninin gelecekteki halini çizmişsin😃😅 0 0 Yorumla
naber_nassın_iyilik Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Kız bunu görse büyümemek için intihar eder 0 1 Yorumla sinnemyy +1 yıl Gghh😅😅😅😅😅 Yorumla
nigrumcaattus Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Emeğine sağlık abi, düşünüp uğraşman güzel😍 0 1 Yorumla nigrumcaattus +1 yıl Ne güzel* Yorumla
Bunasıl_iş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yaşla birlikte yanaklar da büyümüş. d 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Neyse ne azından denemiş oldun bdndn😂 0 0 Yorumla
KAHVEDELİSİiiiiiii Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Benı de cizer mısnn 1 4 Yorumla restinerest +1 yıl Seni çizmek çok kolay Yorumla KAHVEDELİSİiiiiiii +1 yıl @restinerest gercektn mi Yorumla restinerest +1 yıl Ne var canım Yorumla KAHVEDELİSİiiiiiii +1 yıl @restinerest kızmla cizer mis lütfenn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Başarılı bir çizim olmuş
Hiç fena değil. Bunu yapmak bile bir yetenek bence. Eline sağlık.
Ya kac gundur karsima cikiyo her gordugumde guluyorum istemsiz naptin sen boyle LWNCNCMF
niye gülüyosun be
8 yasindaki kizi 40 yasina nasıl getirdin. Taktire değer bir çizim olmus. 😂
ben de öyle başarılı biriyim işte :D
Kızın tepkisine üzüldüm 😀
Açıklama kısmı çok iyi 😂 yeğenin görünce ne dedi Merak ediyorum
dfghdfgh bu ben miyim dedi dfjgfdhjgfjkdgkfdg
😂😂
Kesinlikle devam et. İleride iyi ki bırakmamışım kendimi geliştirmişim dersin. Çok iyi bir başlangıç bu!
5 yaşındaki çocuğu 35 yaşında kadın yapmışsın helal olsun.
Türkiyede yaşıyorsa çizimde öyle çıkması normal ajsja
😂😂
Gelecekteki halini görünce ne dedi yeğenin 😀Emeğine sağlık bu arada
Güzel olmuş ama küçücük kız kocaman bir kadın olmuş
Güzel olmuş aslında ama fotoğrafla karşılaştırınca biraz komik çizmişsin
Çene şeklinde hata var çocuksuluğunu kaybetmis
Abi güzel çizmişsinde gözleri başına çıkacak ula 🤒
Kafasini ve boynunu genisletmissin gorsem abla derim ödşfckjghşdzfs
Ama evet biseye benzemis yinede
Yetenek var ama benzetememişsin yeğenine. Yaşı 40 olmuş kızın
😂sesli guldum
Yeğenin bunu gördükten sonra happy olmayacak fksjd
Yaa bence çok güzel olmuş. Benim çizimim bayağı kötü 😅
Böyle devam et, daha farklı denemelerde yapmalısın. İleri de kusursuz çizimler yapabilirsin
Kız büyününce tipi nasıl olacağı bilmiş oldu sjjsjdjdhjd 🤣🤣🤣
Yanaklarinin asagisini uzatmasan yasi buyumez gibi sanki
Cocugun gelecegini çizmişsin abi bayildim hfsjtejteyrwj
:D
Ellerinize sağlık harika olmuş. ✌
güzel cizmissin gayet geleceğe dönük bir çalışma bence
Mukemmel başarı 15 yaşında ki halini herkes çizemez
Güzel olmuş bikac şey dışında.😄Devam et bence bırakma.
Benziyor aslında ama dağa çok çizmek gerekiyor tabiki
Evet kesinlikle biraz
Nineye dönmüş kız hahasfgs
Kaç sene sonraki hali bu😂😂
10 falan fdhghdf
ölçü almayı öğrenmeyi denemelisin
ilk denemem.
@mervelerdeeyizzz 😂😂😂😂😂
olum bu nolmuş 🤧😂😂😂😂😂😂😂
Eğitim almadan yaptıysan gayet başarılı eğitim almanı öneririm
ölçü alıp çizersen daha güzel olur
Pek olmamış sanki