Kültür & Sanat Sahilde oturup dinlenmeyi sever misiniz? Çocuk_Adamm Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Denizin kokusu dalgaların sesi görüntüsü herşeyiyle tam bir kafa dinleme sakinleşme yeri 👍👌 Sahilde oturup dinlenmeyi sever misiniz? Cevapla Deniz Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,6b cevap paylaştı. Evet seviyorum sessiz ve sakin 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Severim. Huzur dolu ve sakinleştirici bir etkisi var. 1 0 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnsanların olmadığı bir yerse severim, oturup kafa dinlerim. 1 1 Yorumla Çocuk_Adamm +1 yıl Tam istediğin gibi bir yer Yorumla
Arslans06 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cok isterdim ama hayat Ankara 1 1 Yorumla Çocuk_Adamm +1 yıl Aga be üzüldüm şu an Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl böyle kalabalık olmayan bir yer olursa evet 1 1 Yorumla Çocuk_Adamm +1 yıl Kimsecikler yok arada bir martılar geliyor 😀
Serdarizm21 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl İçkide varsa evet 😃 1 2 Yorumla Çocuk_Adamm +1 yıl Ağzının tadını biliyorsun 👌🤣 Yorumla Serdarizm21 +1 yıl Tabiii ya 😃 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl keske buranin da sahili olsa 1 7 Yorumla Çocuk_Adamm +1 yıl Hmm üzüldüm orası neresi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl konya Yorumla Çocuk_Adamm +1 yıl Hiç gitmediğim bir yer bilmiyorum 🤔 nasıl bir şehir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dümdüz sakin bi şehir. bu foto neresi Yorumla Çocuk_Adamm +1 yıl Burası Koaceli Darıca sahili fotgrafın sağı Tuzla İstanbul tarafına gidiyor sol tarafıda osmangazi köprüsü varya bilirsin belki oraya gidiyor gözüküyor hatta fotoyu çektiğim yerden ama fotoda gözükmüyor o tarafı çekmediğim için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl daricada da kaldim bi zamanlar burayi biliyorum az cok Yorumla Çocuk_Adamm +1 yıl Hmm ne güzel 🙂🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet seviyorum sessiz ve sakin
Severim.
Huzur dolu ve sakinleştirici bir etkisi var.
İnsanların olmadığı bir yerse severim, oturup kafa dinlerim.
Tam istediğin gibi bir yer
Cok isterdim ama hayat Ankara
Aga be üzüldüm şu an
böyle kalabalık olmayan bir yer olursa evet
Kimsecikler yok arada bir martılar geliyor 😀
Alkol alıyorsam evet
İçkide varsa evet 😃
Ağzının tadını biliyorsun 👌🤣
Tabiii ya 😃
keske buranin da sahili olsa
Hmm üzüldüm orası neresi
konya
Hiç gitmediğim bir yer bilmiyorum 🤔 nasıl bir şehir
dümdüz sakin bi şehir. bu foto neresi
Burası Koaceli Darıca sahili fotgrafın sağı Tuzla İstanbul tarafına gidiyor sol tarafıda osmangazi köprüsü varya bilirsin belki oraya gidiyor gözüküyor hatta fotoyu çektiğim yerden ama fotoda gözükmüyor o tarafı çekmediğim için
daricada da kaldim bi zamanlar burayi biliyorum az cok
Hmm ne güzel 🙂🙂
İstanbul ❤️