Kültür & Sanat Eksik yanları yorumlar mısınız :)? Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Top Gun'u tekrar izledikten sonra ben :D10 üzerinden puanlarsanız sevinirim Eksik yanları yorumlar mısınız :)? Cevapla Sevgi Soruları Yorum Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Eksik yanları mutlaka vardır ama o kadar yetenekli değilim şu an bana göre 10 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Eksik yanlarını görecek kadar ustalığa sahip değilim, gördüğüm kadarıyla mükemmel olmuş. 1 0 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl F14 çizmişsin muazzam olmuş. 0 1 Yorumla Stewie20 +1 yıl F14 tomcat hayranıyım, teşekkürler😊 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,6b cevap paylaştı. Vaoww kusursuzz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eksik yanları mutlaka vardır ama o kadar yetenekli değilim şu an bana göre 10
Eksik yanlarını görecek kadar ustalığa sahip değilim, gördüğüm kadarıyla mükemmel olmuş.
Son derece başarılı 👏👏
F14 çizmişsin muazzam olmuş.
F14 tomcat hayranıyım, teşekkürler😊
10 üzerinden 100 bro👏
Ellerine sağlık güzel
Harika olmuş
Vaoww kusursuzz