Bu şarkısınıda çok seviyorum. Ben Manga'yı "Beni Benimle Bırak" şarkıyla sevmeye başladım. En favori şarkım. Çok seviyorum bu şarkıyı.. music.youtube.com/watch
Onu ben 7 yaşındayken falan dinliyordum 11 14 yaşında şarkıyı daha da iyi anladım cevapsiz soruları da şimdi anladım dinlemek yetmiyor bazen anlamak lazım
Aynen öyle mesela Selda Bağcan öyle bir yerdeyim ki şarkısını lise yıllarımda hayatımda ilk kez birisi tarafından yalandan da olsa sevilince sevmenin ne demek olduğunu hayatımda ilk defa tattığımı anlayınca anladım
Sen bana öyle bir şarkı dedin ki ahh dedim içimden. Selda Baycan'ın bu şarkısı dinlediğim de ya da sadece böyle ismini bile okuduğum da sadece bir anı sanki tekrardan yaşıyorum. Sadece bana o günü hatırlatıyor..
Kötü olmuş. İşte şarkılar bazen ayrılığı bazen ise bir cafede çok istediği bir şeyin sonucu beklerken rast gele dinliyor.. İşte şarkılar bize onları değil sadece hissettiğimiz o anki duygularımızı hatırlatıyor..
Acılar Özlem hüzün oluyor böyle tutunacağın dal oluyor bazen mecburen aynı hatayı bile bile yapıyorsun ama mecburiyetten oda bende unuttum bazı şeyleri izi kaldı sadece geçmiyor onlarda
Aaa biliyorum bu şarkıyı çok severim o zamanlar için güzel şarkıydı bide böyle bunun gibi bir şarkı bu dönemde böyle kız erkek var baterist çalıyor kızın ailesi ile tanışmaya gidiyor öyle klibi vardı yoksa o bunun klipli hali mi hatırlayamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
şu an bu şarkıyı eşlik ediyor..
https://www.youtube.com/embed/9mCNXaV682oBu gecede modumuz bu
https://youtu.be/fZYZPANBF6g
Madem manga dinliyoruz çocukken bir ay boyunca bir tek bunu dinlemiştim
Bu şarkısınıda çok seviyorum. Ben Manga'yı "Beni Benimle Bırak" şarkıyla sevmeye başladım. En favori şarkım. Çok seviyorum bu şarkıyı..
music.youtube.com/watch
Onu ben 7 yaşındayken falan dinliyordum 11 14 yaşında şarkıyı daha da iyi anladım cevapsiz soruları da şimdi anladım dinlemek yetmiyor bazen anlamak lazım
Aynen öyle. Bazı şarkıları dinlersin seversin ama anlamazsın. Taaki bazı şeyleri yaşayınca anlamaya başlarsın..
Aynen öyle mesela Selda Bağcan öyle bir yerdeyim ki şarkısını lise yıllarımda hayatımda ilk kez birisi tarafından yalandan da olsa sevilince sevmenin ne demek olduğunu hayatımda ilk defa tattığımı anlayınca anladım
Liste daha da uzar gider ama insanın yaraları iyileşmiyor sorunu bitmiyor
Sen bana öyle bir şarkı dedin ki ahh dedim içimden. Selda Baycan'ın bu şarkısı dinlediğim de ya da sadece böyle ismini bile okuduğum da sadece bir anı sanki tekrardan yaşıyorum. Sadece bana o günü hatırlatıyor..
Ben en büyük acımı bu şarkıyla yaşadım bu şarkıyla kendimi buldum hayatımda çok değer verdiğim sevdiğim bir kişi bu şarkıyla bıraktı elimi sessizce
Sonra bu şarkıdan sonra İlkay Akkaya acılara tutunmak bunda sonradan öğrendim insan acısında buluyor derman yine
Kötü olmuş. İşte şarkılar bazen ayrılığı bazen ise bir cafede çok istediği bir şeyin sonucu beklerken rast gele dinliyor.. İşte şarkılar bize onları değil sadece hissettiğimiz o anki duygularımızı hatırlatıyor..
Ama her ne olursa olsun insanın canı yanıyor bi sessizleşiyor bi anlık bile olsa
İçi buruk kalınca yarım kalıyor
Hiç bir zaman acılarıma tutunmadım. Sadece bir süre yasını tuttum. Sonra saldım gitti. İşte böyle bazen hatırlıyorum o kadar..
Acılar Özlem hüzün oluyor böyle tutunacağın dal oluyor bazen mecburen aynı hatayı bile bile yapıyorsun ama mecburiyetten oda bende unuttum bazı şeyleri izi kaldı sadece geçmiyor onlarda
Kendimle savaş içerisindeyim
Savaşı bitirmelisin. Bu senin elinde..
Bu kısa sohbet için teşekkür ederim. İyi geceler size. Umarım her şey gönlünce olur..
Umarım bu savaş biter rica ederim ben teşekkür ederim kendinize iyi bakın hoşçakalın
Emre aydın hoşcakal
bu da benim cocuklugumun sarkısı <3
Aaa biliyorum bu şarkıyı çok severim o zamanlar için güzel şarkıydı bide böyle bunun gibi bir şarkı bu dönemde böyle kız erkek var baterist çalıyor kızın ailesi ile tanışmaya gidiyor öyle klibi vardı yoksa o bunun klipli hali mi hatırlayamadım
yok bu özel bir oyun için yapılan şarkı :)
https://youtu.be/ktvTqknDobU
evet bu da cok guzel ya ortaokulda ne dinlerdim :D
Danza kuduro vardı